Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kötüyüm yaa kasık ağrım ve şişkinliğim devam ediyo ve bu beni çok rahatsız ediyo yatamıyorumda sevmiyorum yatmayı

yatma ama elini kolunuda sabitle tablo çerçevelere asılma temizlik yapma kızım alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

kujumm gel beraber çıkalım yaa
benim kocam müdürünü aramış baba oluyorum die sora onun üstü müdürple konuşmuş bu akşam yemek ısmarlıcaklarmış bize

ayy kızlarr bende ğelebilirmiyyim sizle buğün hic çıkmadım canım çok sıkılıyor poooofffffff nolluyy noluuy gelim

uçak biletini al gece kıyafetinide geleyim böyle xl olsun laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

:roflol::roflol:

tmm yolluyorum jet i gece kıyafeti giymeye gerek yok ya bi convers skinny bi badi tmm bukadar en rahatı xl dedinde acaba ben kaç kilo alcam yaf çok şiştim ben ne zaman düzene girerde normale döner bağırsaklarım hep sıvı şeler yiyorum anlamadım neden böle oldu

ayy kızlarr bende ğelebilirmiyyim sizle buğün hic çıkmadım canım çok sıkılıyor poooofffffff nolluyy noluuy gelim

haydin gidek

ismail yk nın klibini izleyen varmı facebook ayyy çok komik yaa lokomotif güülşen huhaha sonundaki videoda tam ekşinnnnnnnnnn

işallah 20 kilo alırsın emi ya şimdiden kiloyu takıyorsunuz meleğiniz gelmiş şükredelim canım bidaha kilo lafı duymayayım

yaf kilo problem değil canımı sıkan bağırsaklarım neden böle oldu şişkinlik var karnımda çok yemile sanki 5aylık hamile gibi pelvis kemiklerim kaybolmuş

ya siz doğum kilolalırınızımı takıyorsunuz ben 18 kg aldım ama napım bebegim sağlıklı olsunda dedim simdi fazla kalmdı

hay allam kiloya takan falan yok benim derdim başka siz kilo diyonuz offf acaip sinir bişe yaa ağlıcam valla illaki açık söliyimmi yani 2 haftadır tuvaletimi yapamıyorum en az 2kilo var içimde diyorum kiloya takıyosunuz diyonuz haaa millet seviniyo nihayet belki kilo alırsın die şu şişkinlik gitsin isterse 50kilo alayım ya offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…