Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah bağışlasın çok tatlı maşallah

sağol canım benim sizleri çok özledim ama malum fırsatım yok bu arada resim değiştirdim son hali oğlumun bi ara resim koyarım bakarsınız...allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu.bu arada yeni hamişlerimiz varsa tebrik ederim onlarıdaaa

ben kaçtım kızlar hepinizi öpüyoruzzz

slm ksılar doktora gittim bugün dokttorum kan tahlili yaptı sonucum 412 çıktı çok şükür yükselmiş çok iyi dedi bugün çok ağladım ya.rabbime şükürler olsun perşembe günü tekrar gideceğim dış gebelik olabilrmi diye doktor yok gibi ama yınede bakalım neolur ne olmaz dedi.çok mutluyum ya

ay cmrm sendemi hamişsin ne güzel haberler bunlar yaaa valla çok sevindimmmmmm

neyse kızlar yağız uyandı ben kaçar malum emmiyo biberona sütümü sağıp veriyorum çok zor oluyo ama napayım sıpam tutmuyo memeyii...

hatocum çok sevindim ya bende bu dış gebelikten çok korkuyorum inşallah yoktur öle bişe acaba benim değerim yükseldimi cuma yada ptesi gidicem bakalım bende ultrasına girdinmi göründümü bişe

folik asid verdimi dündü dimi senin adet günün 400 çıkmış benim adet günümde 200 çıkmıştı bilmiyorumkismile

canım evet dündü adet günüm ben folik asidi üç aydır kullanıyorum zaten tedavi süresince doktorum verdi bugünde vitamin ilacı verdi ondada folikasid varmıs birgün durup birgün içicem artık folikasidi.

sibel canım persembe günü ultrasyondan bakacak ozamanda dış gebeliğin olup olmadığınıda öğreniriz dedi inşallahta dış gebelik olmaz canım

kıslar bende uzanayım biraz doktor artık dikkat edip sürekli yatmamı istedi iş yapmayı yasakladı ev süpürmek silmekle bişey olmaz deme dedi eğilip kalkma bile dedi kendinize çok iyi bakın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…