ev yoğurdu daha sağlıklı dimi kızlar kahvaltı dünyasında nenenin ev yoğurdu vardı kaydirigubbakcemile3 onu aldım bende doğrumu yaptım yoksa hazır yenirmi
EN AZ 3 SAAT YEMEM KORKATIM YANİ SEN YE BEN ÖLEN YEDİĞİMLE İKİSİ OLMUYO KORKUYORUM KANKİ olumunekankayizsmile
sende kankamızsın da uzun zamandır yoksunuz bağlarımız gevşedi sık gelirseniz daha sıkı kanka oluruzzzz
baglar gevsedı derken tamm anladım
cnm:enbuyukkk:
baglar gevsedı derken tamm anladım
cnm:enbuyukkk:
mutluyum canım benımde evım ayrı olsa herzaman olurum burda
yanınızda ıs ev okadar zorkı her ıs bana bakıyor
gıremıyorum fazla napıyım bı evımı alsam ozaman bak gor
DAHA SIKI GELESİN DİYE LAF ÇAKTIM SANA opuyorumnanaktan:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
inşallah en kısa zmanda kendine ait bi ev bulur çıkarsınız :Saruboceq::Saruboceq:
doğru diyosun canım seni çok merak ediyorum resmin felan yokmu eklesen
ikiz hamileler başlığında, ikizlerin göbüşleri diye bi topic var canım..orda göbeğimin resmi var 1 tane..yakın zamanda koymuştum..
evet canım çok önemli ben önceleri 1 yiyodum şimdi 1 tam 1 tanesinninde sarısını yiyoruma.s.
acrinsu, burcinn, eleyna, johnnybravo, kutla, mutluyum1111+ herkese merhaba a.s. kızlar nasılsınız
benim tıcker günün ortasında değişiyo niçun acaba az önce 4+3 tü 4+4 olmuş bu saatlerde değişiyo gece 12den sora değil =)) anlamadım
tamam canım
TAMAM BAKAYIMsağol canım iyiyiz sen nasılsın?
ama ınan bana sızı cok sevıyorum hepınızı canım helede sen ozellıkle canım hep sormusun benı yazdıklarını okudum sagol bıtanemzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?