Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
mutluyum1111+, elif..timureren+
bilmiyorumkismile

Son Aktivite: Bugün 10:18
Şimdiki Aktivite: Anasayfada bulunuyor Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

günlük yazmaya başladım yani tam günlük gibi değil önemli olan şeleri yazıcam inşallah
sezen çok korkuyorum ya dış gebelik dedikleri şey allahım nolur öle bişe olmasın ptesi gelsin artık
cuma görünürmü ki ya çok fena stres yapıyorum ben cuma 8gün geçmiş oluyo

görünür canım bence cumaya git

eee elif anlat canım nasıl gidiyo

kusura bakma cnm iş yerindeyim ya bir yandanda çalışıyorum.artık cnm da istemiyor.tembelleştim sanırım.cinsiyetini bilmiyorum ama içimden erkek gibi geçiyor.tabi sağlıklı olsunda gerisi önemli değil...bu arada devlete gitmiyorum cnm özel hastane ama ssk ile anlaşması var.test için ücret ne kadar alır bilmem.burda devlete gitsem çok sıra var..ayrıca çok da güzel ilgilenmiyorlar..birde ben kalp hastası olduğum için mecburen özele gidiyorum

canım bende özele gidiyorum ama üçlü testi devlette ücretsiz yaptım sıra beklemedim özelde ultrasona girdim ve devletin doktoruna gittim ve kan verdim çıktım 1 saatlik bişey oldu özeller 70 ile 150 arası değişiyo karra senin tabi canım sen bilirsin

cinsiyet konusuna gelince annenin içöine doğan ne ise o çıkıyo benim öyle oldu

cuma gidiyim ozaman inşallah görünür de ben tam anlamıyla heveslenip heyecanlanmaya başlarım

mutluyum iyiyim evetö beyfendinin keyfi yerinde gelmeye niyeti yok gibi cumartesiyi bekliyorum günüm doluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…