Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

valla ben bugün iyi değilim mavim gece yatamadım başım zonkluyo midem feci halde + dişlerim ağrıyo

ozaman ben biraz yürüyüş yapayım havada soğuk baya ama giyinirim napayım çok sıkıldı ya
canım melekablam komşum yarıyıl tatili için memleketine gitmişti göğsünden ameliyat olmuş gelemedi bu hafta off haftaya gelecek haftaya annemde gelecek ohh

kızz anam otur oturdugun yerde bu sogukta ne işin var dışarda üşürsün bak zaten kasıkların ağrıyo bide soğuktan üşürsen hepten ağrı yapar kendine çok iyi bakman lazım sıkı sıkı giyin kıendini sıcak tut kahvaltını yap bu arada gaz sancısı oluyor demişsin canım süt de yapar gaz bize gaz yapan yiyecekleri yememeye çalış bu dönem geçsin yersin sütü bi bardak iç akşamları

süt içmiyimmii
gaz da var kabızlıkta canım onada sıkkın yürüyüş belki iyi gelir kayısıda yiyorum ama offf

valla oda olmuyo yapamıyorum ama bi ara uyumya calışırım

anacım karnın büyüdkçe uyumak zor diyolar bende diyom ne zaman kocaman olucamm aman böle bile zorlanıyom ben yaa oturamıyom hiç bel ağrılarım şiddetle devam ediyo en çok o mahvediyo beni kuzum yaa sen yine bi ara yat uyumaya çalış canım bu günleri çok ararız valla ben uykucuyum zaten bebek doğduktan sonra ne yapacam allah bilir

şuan vucudumda onun fazlalığı var ya 2haftadır doğru dürüst yapamıyorum tuvaletimi karnım şiş 1kilo fazla görünüyorum bebişimdenmi yoksa şişliktenmi anlamadım

bu saat oldu yediğim tek şey kayısı rahatsız oluyorum çünkü cuma gider gitmez sorucam doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…