Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok yorgun hissediyorum kendimi ya sürekli uyumak istiyorum süt ve yoğurtmu yapıyo acaba uyku

hato ultrasona ne zaman giricen ne zaman çağırdı doktor bende çok korkuyorum o dediğin şeyden adını bile sölemek istemiyorum
çok fena stresteyim ya bildiğiniz gibi değil

sezen canım inşallahta dış gebelik değildir.doktorda değerin çok güzel dedi yoktur ama bakalım yınede dedi

sayfam açık kalmış buralardaydım bakınıyorum öle doğum fotoğrafçılarına baktım acaba düzcede varmıdır offf izmitte doğurmak istiyorum ben ya allah izin verirse tabi

sibel doktorum yarına randevu verdi hem alttan hemde ultrasyondan bakacakmıs

yok canım doktor bişey olmaz dedi iyice bakmıycak canım korkmana gerek yook demişti bana

sen kaç günde bir adet oluyosun 9ocakta en son beraber olmuşuz benim bu ayki adet tarihim 5şubattı 5şubat akşamı kandeğerim 201.8 doktor 3haftalık demişti burdaki doktorda pazartesi gelsinler demiş orda çalışan arkadaşıma bilemedim yaf şuan 5gün geçmiş durumda ama pazartesiye kadar dayanamıcam cuma gidicem

olsun genede korkarım anam biz şey bile yapmıyoz bişe olur die doktorla konuşmadan :kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…