Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezen canım sen günlük neleri yemeği ihmal etmiyosun ben sayım sana eksik varsa sen söyle ben ona göre ayarlıyayım.sabah kalkınca ballı süt içiyorum sonra kahvaltıda peynirle yumurtayı mutlaka yiyorum öğlen bir kase yoğur yemeğin yanında akşam yatarkende yıne süt içiyorum.birde artık haftada iki gün balık yemeye başlıycam başka neler yiyim

sibel canım ben 30 günde bir oluyorum adet bana doktor 4 haftalık gibi dedi bir ay geçti benimki

yumurtamı haşlıyımda yiyim
yiyon dimi günde bi tane yemek zorundaymışız
1saat önce yoğurt yedim brrrrrrrrrrrrrr

bolbol ceviz ye bu ara günde ikitane
ondan sonra sindirim kolaylaştırmak için kayısı ve incir kurusu ye bol meyva

cmrm gözün aydın canım benim hayyum adımı değiştim hatırladınmı.allah tamamına erdirir inşallah inan çok sevindim inşallah sağlıklı bir şeklde doğurursun canım

cevizede başlıyayım meyva yiyorum kayısının reçelini yiyorum ama kurusunada başlıyayım ozaman

ballı sütmü anaaamm ayy içim titredi sölerken bile
valla sabah ceviz kayısı sadece
öğlen tost ekmeğiyle küçük peynirli tost
1.5 saat arayla yoğurt
sora yumurtamı yicem işte
akşamda çorba salata taze sıkılmış meyve suyu
yatarkende süt

cmrm gözün aydın canım benim hayyum adımı değiştim hatırladınmı.allah tamamına erdirir inşallah inan çok sevindim inşallah sağlıklı bir şeklde doğurursun canım

allah razı olsun canım hatırlamazmıyım hatırladım.nasılsın canım

johny braco sakın sıkılmış meyve suyunu gece içme çok rahatsız ediyor dr önermiyor zaten içeceksen sabah iç kahvaltıda falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…