Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu gün doktora gitttim dedimki:
ben belkide her ay bu şekilde hamile kalıosam farketmiosak çünkü ben her ay adet olunca geliyorum sadece bu ay hazır hastanedeyken adet günümde test yapayım dedim ve öle çıktı yani ertesi günde adetim geldi dayanamadı düştübunun için bi ilaç falan yok mu dedim,bide mantar işini söyledim,bide bu ay klomen kullanıcam mı dedim???
oda:
keşke onu orda tutabilecek bi ilaç olsa dedi güldü her zaman olmaz bu dedi bu ay olmuş ve bu çok güzel bi gelişme bi kere tutunan bünyede tutunma daha kolay oluyo dedi ben inanıyorum en kısa zamanda olucak bebeğin dedi canım doktorum pisikoloğum yaniiiiiiiiiii:))))ve benim değerim 28.89du bu kadar küçük gebelikler tutunması zor dedi kanamayla düştü dedi öle bu ay klomen yok ara veriyoruz bu ay dinlen dedi adetin 2_3. günü gidicam doktora... mantar içinde ilaç verdi içicam........öle bende haberler bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

i. akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

işallah biranönce gelir miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…