Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
resmi pc ye attıktan sonra
Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting adresine giriyorsun
orada gözat yazan yerden bilgisayardan eklemek istediğin resmi seçiyorsun
sonra da altta yazan yerden 640*480 seöçiyorsun
yükleye basıyorsun
ilk çıkan linki kopyalayıp mesaj yazdığın yerdeki dağ resimli gibi bişey var
onu tıklayıp ordaki herşeyi silip kopyaladığını yapıştırıyorsun bu kadarrrr

1-google den hızlı resim
2-çıkan ilk linke gir
3-gözattan resim aç
4-resmi yükle
5-orjinal boyut yazıcak oraya 640x480 ayarla
6-yükle
7-3link çıkacak 3.yü kopyala msj yazdımız yere yapıştır bukadar

öff ben iyice merak etmeye başladım bebeğimin cinsiyetini.yarın olsada öğrensem acaba oğlan annesi mi yoksa kız annesi mi olucam...

ben iyiyim cnm..sen nasılsın :uhm: bebişin nasıl :ecrin_bebek:
İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR CANIM İŞ YERİNDEYİM O YÜZDEN BİRAZ GERGİNLİK OLUYOR DOĞAL OLARAK ŞU 32 HAFTAM DOLSADA HAYIRLISIYLA İZİNE AYRILSAM BOĞULDUM ARTIK MUAHSEBE DİYİNCE ZATEN STRES BİDE BÖYLE Bİ YERDE ÇALIŞINCA DAHA DA STRES OLUYORSUN
elif sende koy göbeğini
arcin hadi sende

NE YAPIYORSUNUZ ANLAMADIM Kİ BEN:uhm::uhm:

kız olsada farketmez zaten kıza benziyo şu bezi çıkarsın aaa erkekmi aynı kıza benziyo diyenlere pipisini gösterecem
ilk defa görenler bana benzetiyo seninmi diyo herkes yani tanımayanlar falan dışarı çıkardığımz zaman bayılıyo herkes bide azman ve yabancılığı yok herkese gidiyo
adamın biri demiştiki bu size lazımmı bize verin :umursamaz::umursamaz:
ne dedimi hatırlamıyorum =)))

ghay senin ben dediklerinizi yapıyom ama sanırım resimde sorun var kıslar dli oldum he

göbüş ekliyoruz:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…