öff ben iyice merak etmeye başladım bebeğimin cinsiyetini.yarın olsada öğrensemacaba oğlan annesi mi yoksa kız annesi mi olucam...
ghay senin ben dediklerinizi yapıyom ama sanırım resimde sorun var kıslar dli oldum he
İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR CANIM İŞ YERİNDEYİM O YÜZDEN BİRAZ GERGİNLİK OLUYOR DOĞAL OLARAK ŞU 32 HAFTAM DOLSADA HAYIRLISIYLA İZİNE AYRILSAM BOĞULDUM ARTIK MUAHSEBE DİYİNCE ZATEN STRES BİDE BÖYLE Bİ YERDE ÇALIŞINCA DAHA DA STRES OLUYORSUN
cnm seni çok iyi anlıyorum.bende çalışıyorum ve bende muhasebeyle uğraşıyorum..neyse senin az kalmış darısı benim başıma acrincim..sitres yapma ama annesi bebişine yazık.. :teselli:
Demi insan merak ediyor kız mı erkek mi diye tabi öncelikle sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama insan merak etmektende geri kalamıyor doğal olarak:kedi:
durun azimle yapacagım kıslar
gölcükte bi doktor var adam 2.5aylıken anlıyo cinsiyetini 3defa denenmiş 2defa yengeminkini anladı bikerede kuzenimkini ikiside 2.5 aylıktı gittiklerinde
hımm anladım ama ben göbiş resmimi çekmedim daha ki karpuz gibi oldu karnım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden oğluşum artık ben burdayım diye bağırıyorgöbüş ekliyoruz:teytey::teytey:
İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR CANIM İŞ YERİNDEYİM O YÜZDEN BİRAZ GERGİNLİK OLUYOR DOĞAL OLARAK ŞU 32 HAFTAM DOLSADA HAYIRLISIYLA İZİNE AYRILSAM BOĞULDUM ARTIK MUAHSEBE DİYİNCE ZATEN STRES BİDE BÖYLE Bİ YERDE ÇALIŞINCA DAHA DA STRES OLUYORSUN
cnm seni çok iyi anlıyorum.bende çalışıyorum ve bende muhasebeyle uğraşıyorum..neyse senin az kalmış darısı benim başıma acrincim..sitres yapma ama annesi bebişine yazık.. :teselli:
valla ya bunaldım artık ya yani artık burdaki yüzleri görmektende bunaldım çok sahte yüzler var gerçi bu insanın olduğu her yerde var ama eminim her yer burası gibi değildir hayrılısıyla doldursaydım 32. haftamı dinlenicem evimde yoruldumda artık hamileyken hiç çekilmiyor iş ya ama ne yapıcan çalışmak zorundayım sürekli koltukta otur otur hele de zaman geçtikçe iyice vucudun ağrılaşıyor nasıl bel ağrısı yapıyor anlatamam
şuan güzel ama 5 ay sonra iki renkli cadı olacan
naniknaniknaniknaniknaniknanik
eeee sibelcim desene sende erken öğreneceksin o zaman meleğinin cinsiyetini...ben en son 10 haftalıkten gittim.bir daha da gitmedim doktora kısmetse yarın gidicem bakalım...ama erken öğrenmekte güzel olur tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?