Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öff ben iyice merak etmeye başladım bebeğimin cinsiyetini.yarın olsada öğrensem acaba oğlan annesi mi yoksa kız annesi mi olucam...

Demi insan merak ediyor kız mı erkek mi diye tabi öncelikle sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama insan merak etmektende geri kalamıyor doğal olarak:kedi:

ghay senin ben dediklerinizi yapıyom ama sanırım resimde sorun var kıslar dli oldum he

hızlı resimden tek seferde olur zaten linke girdiğin zaman takiple anlatmadanda yapabilirsin boyutunu sen ayarlıyon zaten büyüklüğü farketmez orjinal boyut butonuna basıp 640x480 i tıklarsan kocaman olsada resmin düzeltiyo o

Demi insan merak ediyor kız mı erkek mi diye tabi öncelikle sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama insan merak etmektende geri kalamıyor doğal olarak:kedi:

tabi mutlaka önce sağlıklı olması dileğimiz.zaten mutlaka şu olsun demiyorum da sadece merak ediyorum cnm işte zemuszemus zemuszemus

gölcükte bi doktor var adam 2.5aylıken anlıyo cinsiyetini 3defa denenmiş 2defa yengeminkini anladı bikerede kuzenimkini ikiside 2.5 aylıktı gittiklerinde

gölcükte bi doktor var adam 2.5aylıken anlıyo cinsiyetini 3defa denenmiş 2defa yengeminkini anladı bikerede kuzenimkini ikiside 2.5 aylıktı gittiklerinde

eeee sibelcim desene sende erken öğreneceksin o zaman meleğinin cinsiyetini...ben en son 10 haftalıkten gittim.bir daha da gitmedim doktora kısmetse yarın gidicem bakalım...ama erken öğrenmekte güzel olur tabi..

göbüş ekliyoruz:teytey::teytey:
hımm anladım ama ben göbiş resmimi çekmedim daha ki karpuz gibi oldu karnım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden oğluşum artık ben burdayım diye bağırıyor

eeee sibelcim desene sende erken öğreneceksin o zaman meleğinin cinsiyetini...ben en son 10 haftalıkten gittim.bir daha da gitmedim doktora kısmetse yarın gidicem bakalım...ama erken öğrenmekte güzel olur tabi..

gölcükte olsaydım giderdim ona ama düzcedeyim =((
belki ozaman bi iki sefer giderim çok seviyorum o doktoru numan ulay bizim gelinlerin tek doktoru
burdada yeminle doğru dürüst doktor yok napcam bilmiyorum yaaa

acrincim sıkma canını pozitif düşünmeye çalış.üzülme annesi bebeğin gelince bunların hepsi çoktannnnn geçmiş olacak kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…