Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beryal hoş geldinnnnnnnnnnnnnn
emenne sende hoş geldin
papatya selmaaaaaaaaaa
sinem uyu canım ne güzel işte
vildan1 selam tatlım
SıBELLNASILSINNNNNNNNNNNNN
HERKES NASIL KIZLAR
BEN ıYıYıM
BURCıNNNNNNN DOĞUM YAPMIŞ HARıKA
MERCANAYSE NETE GıRıYO AMA KAPSAMA ALANI DIŞINDA

Son düzenleme:
boshayallersmilekızlar nasılsınız iyisinizdir inş dün tartıldım zayıflamısım 57 den 54 e düşmüşüm eyvahedigeldismile

BAZI HAMİLELER İLK 3 AY İÇİNDE ZAYIFLARLAR BENİM ABLAM 6 KİLO VERNİŞTİ laelaelaelaelae TAKMA KAFAYA AMA BESLENMENE DİKKAT ET

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

hayırdır işallalllllllllahhhhhhhhh

ah ah annelik duygusu böle bişemi kızlar bebeğim gelişsin büyüsün kanım artsında diye sabah 7.5ta kalkıp zorla yemek yiyip ilaç içiyorum :sinifsinif:

kıslar ya dün gece bebeğim hiç oynamadı sabahta bguk boguk hareketler hissettim ama kafaya taktım işte allahtan cumartesi kontrolüm var onu bekliyom heyecanla

beryal+, eleyna+, johnnybravo, MUTLUYUM1111+, papatya0 herkese tekrardan selam

beryalim valla açıklama yapmadı banu öle dedi bende üstelemedim ama ilerki zamanda açıklar bence hayırlısı ama hepinize bol bol selam sölediiiiiii

kıslar ya dün gece bebeğim hiç oynamadı sabahta bguk boguk hareketler hissettim ama kafaya taktım işte allahtan cumartesi kontrolüm var onu bekliyom heyecanla

CANIM ŞİMDİ ŞEKERLİ BİŞEYLER YE ÇİKOLATA FELAN 10 DAKİKA YÜRÜ SONRa UZAN SOL TARAFINA DOĞRU BAK NASIL OYNUYO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…