Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
halsiz halsiz geliyorum kimseyi bulamıyorum
garfield misali geceleri rahat uyumak için gündüzleri dinleniyorum =)))

mutluyum göbiş çok tatlı olmuş bebişinde çok tatlı olucak belli
firdevs hayırlı sağlıklı evlat olsun bi çırpıda büyüsün seni hiç üzmesin sütün bol olsun möeleğin uslu olsun inşallah öptüm seni kokla meleğini benim için kendine iyi bak

SLM arkadaşlar bakıp çıkayım dedim kimseler yok yine oğlumda bende çok iyiyizz...hepinizi öpüyoruz kendinize iyi bakın..hamişler bol boll dinlenin..telaşlı günler sizleri bekliyo çünkü...

yarennnnnnnnnnnn oğlun çok tatlı maşallah canım sağlıkla büyüt bebğini canım be ah ah bizde görürmüyüz o günleri ne gezer

yarennnnnnnnnnnn oğlun çok tatlı maşallah canım sağlıkla büyüt bebğini canım be ah ah bizde görürmüyüz o günleri ne gezer

canım çok sağol teyzesi..ALLAHIM hepinize nasip etsin inşallah tabiki görüceksin allahın izniyle o günleri canım benim.çok tatlı oğlum maşallah teyzesi nası gülüyo bana tanıyo beni bi görsen dünyanın en güzel duygusu...darısı başınıza dualarım sizinle canım benim

neyse canım ben kaçayım oğlum annemde yanlarına gideyimm..iyi akşamlar hepinize...benim yerimede uyuyunnnn....

maaaşşşallah canım maaaşşşşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhh

amin canım aminnnnnnnnnn inşallah görürüz o günleride ya inşalahhh canım bizleride unutma hamile arkadaşlarımızı isteyen arkadaşlarımız unutmayınnnnn ben kaçttttımmmm sinem kızma ben evlendim güzel düğünüm olmasada yinede kaçmadım allahın emriyle geldimmmmmmmmmmmm kızma sen bana kaçma diyon ya ondan dedim tatlımmmmmmmmmmmmŞenizŞeniz

kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

günaydın sinem nasılsın tatlım ben pek iyi sayılmam ya regl oldum bugün ama üzülmedim çünkü kaç aydır olmamışıtım ilaçsız oldum ya çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…