Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm kusura bakma benim sayfalarda sorun var sanırım..yenilesemde yazdıklarınızı çok sonra görüyorum. çok şükür iyiyim.bebek büyütüyoruz işte kaydirigubbakcemile3

bende bebeğime gelişim dieti uyguluyorum kaydirigubbakcemile3 senin dediğin gibi hergün mutlaka 2 yumurta yiyorum.ayrıca yoğurt vs..haftada 2 gün balık da tüketmeye özen gösteriyorum.inş. bir daha ki doktor ziyaretimizde bebeğimi çok daha iyi görürüm :Saruboceq:

işallah canım benim yemene dikkat et vitaminlerini iç ben folik asidi bile 2 ay oldu bırakalı onu bile içtim herşey bebiş için 25 haftalıkta 900 gr dı kontrole 2 sinde gideceğim işallah dahada büyümüştür

inş.cnm büyümüştür bebeğin.. bende hala folik asit içiyorum.doktor en son gittiğimde ek olarak vitamin ve demir içinde ilaç verdi.bir ay kullanmamı söyledi..düzenli olarak kullanıyorum hepsini.umarım işe yarar.

günaydın mercanayşe topik sakinleri
1 ay gibi uzuuuuuuuuuuuuuuunnn bir aradan sonra işte yine burdayım :lepi:

elif aman canım düzenli iç
sütünüde tam yatarken iç ki bebeğe yarasın erken içersen sen alıyosun onu
balık çok önemliymiş 3 kez yiyorum somon yada alabalık
pekmez akşam 1 kaşık
balda yiyorum

83 günüm kalmış özledim seni miniğim geçzse zaman hemencecik benim kucağımda olsan ben doğurana kadar bütün arkadaşlarım hamiş olsalar oy oy negüzel olur

sezencim sütü bilmiyordum.genelde gece yatmadan önce değilde cnm ne zaman isterse o zaman içiyordum.sağol cnm yaa bundan sonra sütümü yatmadan hemen önce içerim.pekmez ve balı bende yiyorum..ama her ikisini aynı gün değil bir gün pekmez yersem diğer gün bal yiyorum..çok özen gösteriyorum artık cnm..

hoş geldinnnnnnnnnn topiğimizin gülü
ayy banamı dedin benmiyim o gül :kedi: olumunekankayizsmile
hoş geldinnnn.....haberler sende.nasılsın bakalım 1 ayda değişen bi şeyler var mı cnm

hoşbuldum canım
hiçbi değişiklik yok malesef :1ninca:
3 gündür soğan kürü yapıyorum
denemediğim bişey kalmasın
dr tedavisinede 7. veya 8. ayda gitmeyi düşünüyoruz
o zamana kadar kafaya takmak yok ve yapabildiğim kürleri yapmayı düşünüyorum canım

sen nasılsın görüşmeyeli Şeniz

divinity iyiyim cnm nasıl olsun..Rabbim inş.sanada en kısa zamanda gönderir bebeğini..tabiki takma kafana bak ben 1,5 yıl sonra kavuştum bebeğime..dularımız sizlerle cnmm

a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…