ayy benimki ne zaman oynıcak kızz
canım divinityinin annesi hasta yatıyormuş o yüzden devamlı gidecekmiş
işallah en kısa sürede iğleşir:Saruboceq:
10 hafta sonra felan Şeniz
benimki de çok tutarsız canım bazen hiç tık yok bazende aynen maç yapıyor sanki aynen bizimkide babasına pek pas vermiyor o baktığı zaman vurmuyor kafasını çeviyor vurup kaçıyor sanki çok komik oluyor ama o zaman özellikle yapıyormuş gibişuan içeride maç yapıyo arcin seninki nasıl benimki bu hafta daha hareletli konuşunca onunla kıpır kıpır oynuyo babasınaysa pas vermiyo
arcinsu kontrolün nezaman canım benim :1hug::1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
elifçim mavigöz sizler nasılsınız bakalım
mavi gözlüm çok şükür iyiyim cnmm.seninde iyi olmana sevindim..
hoşbulduk canım bende bebeğimde çok iyiyiz çok şükür senin minik nasıl bakalımacrinsu hoşgeldin cnm.ben çok şükür iyiyim cnmm.sen nasılsın bebişin nasıl..
amin canım işallah kocaman olduk artık oğluşum delikanlı oldu nerdeyse teyzesi allaha çok şüküracrincim senin bebişin artık kocaman olmuş maaşallah 27+3 olmuşsunuz annesi..darısı başımıza artık..
slm kızlar acrin elif nasılsınız ben iyiyim kendi adıma
biz iyiyiz oğlumla çok şükür teyzesi elifle senin miniğinde kocaman olmuşlar maşallah
hoşbulduk canım bende bebeğimde çok iyiyiz çok şükür senin minik nasıl bakalım
amin canım işallah kocaman olduk artık oğluşum delikanlı oldu nerdeyse teyzesi allaha çok şükür
slm kızlar acrin elif nasılsınız ben iyiyim kendi adıma
biz iyiyiz oğlumla çok şükür teyzesi elifle senin miniğinde kocaman olmuşlar maşallah
maşallah sizin oğlanda kocaman olmuş canımm az kalmış valaa yaa yolu yarılamışsınrabbim son günlerini görmeyide nasip etsin sağlıcakla gelsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?