- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
canım hareketlerini hissediyomusun cinsiyeti belli olmadı galiba daha ben ara ara hissediyorum hareketlerini gecen hafta başladım hissetmeye
acrinsu,mavi gözlü benim bebeğim aslında daha 15 haftalık..geçen hafta doktora gittiğimde sat göre 16+2 olmalıydı ama 3 lü test için girdiğim ultrasonda doktor bebeğimin 14+1 olduğunu söyledi.sanırım geç yumurtlama olmuş o ay bende..çok şükür sağlığı iyi ama.hareketliydi de..
:roflol::roflol:benimki de çok tutarsız canım bazen hiç tık yok bazende aynen maç yapıyor sanki aynen bizimkide babasına pek pas vermiyor o baktığı zaman vurmuyor kafasını çeviyor vurup kaçıyor sanki çok komik oluyor ama o zaman özellikle yapıyormuş gibi
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kontrolüm martın 2.si gibi canım
canım düzelir o merak etme geriden gelmiyor yani şöle şimdi ben şuan 17+1 ya aslında 18 haftalık oluyor böle hesaplıyo drlar o +1 artık +5 gibi sölemiyo bunlar yani 18 haftalık diyolar bende şaşırmıştım dr öle diyince gecen hafta ama daha 16 haftalık demiştim oda 17 dedi anlattı yani böle böle die
canım düzelir o merak etme geriden gelmiyor yani şöle şimdi ben şuan 17+1 ya aslında 18 haftalık oluyor böle hesaplıyo drlar o +1 artık +5 gibi sölemiyo bunlar yani 18 haftalık diyolar bende şaşırmıştım dr öle diyince gecen hafta ama daha 16 haftalık demiştim oda 17 dedi anlattı yani böle böle die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?