Çorbalar Mercimek Çorbası-Tariş Zeytinyağı sponsorlugunda

dmrsda

sabrın sonu selamet
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
1.514
1.102
198
Merhabalar hanimlarr
Corba yapmisken eklememek olmazdi degilmi?Eksik kalmiyim dedim bende.
Hemen tarife geciyorum

Malzemeler:
1subardagi kirmizi mercimek
1sogan
2dis sarimsak
1-2adet sivri biber
Yarim corba kasigi domates ve biber karisik salca (istege bagli)
Tuz ve karabiber
Zeytinyagi
**isterseniz uzeri icin tereyagi ve pulbiber

Yapilisi:
Soganlari kucuk kucuk dograyip zeytinyaginda kavuruyoruz.

Soganlar kavrulduktan sonra biberleri de kucuk kucuk dograyip ilave ediyoruz

Iyice kavrulduktan sonra salca,mercimek ve baharatlarini ekleyip su ilave ediyoruz.Suyunu cektikce ilave edebilir kivamini istediginiz gibi ayarlayabilirsiniz.

Mercimekler iyice yumusayinca blender ile karistiriyoruz ya da tel suzgecten de gecirebilirsiniz.

Üzeri icin dilerseniz tereyagi ve pulbiber kizdirip ilave edebilirsiniz.

Afiyet olsunnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerine saglik canim , hersey cok iyi gorunuyor.Basarilar

Ellerine,emeğine sağlık canım çorban nefis görünüyor..
Yarışmada bol şans diliyorum..

Kuzum ellerine sağlık, limon ile harika oluyor yarışmada başarılar dilerim

Ellerine sağlık. Çorban harika görünüyor. Yarışmada başarılar

Ellerinize sağlık.Çok sevilen ,tercih edilen bir çorbadır mercimek çorbası.Sunum olarak ta hoş gözüküyor.Yarışmada başarılar dilerim.

Mercimek çorbasına hiç bir zaman hayır demem ellerine sağlık başarılar

Ellerine sağlık canım, senin yapış tarzın daha farklıymış, cok guzel görünüyor, bir de böyle deneyeceğim ,yarışmada başarılar dilerim

Ellerine sağlık canım, senin yapış tarzın daha farklıymış, cok guzel görünüyor, bir de böyle deneyeceğim ,yarışmada başarılar dilerim

Evet canimcim baktim seninkinede oyle de denemisligim vardi ama mercimek tadini cok alamadim onda.o yuzden hep boyle yaparim. Seninde ellerine saglik. Cok tesekkurler

Elinize sağlık başarılar dilerim:)

Tesekkurler

Evlerin vazgeçilmez çorbası.Nefis görünüyor.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.

Evet canimcim baktim seninkinede oyle de denemisligim vardi ama mercimek tadini cok alamadim onda.o yuzden hep boyle yaparim. Seninde ellerine saglik. Cok tesekkurler

Tesekkurler
Anladım canım, sanırım damak tadı farklılık gösteriyor,bende corbada zeytinyağı kullanmam mesela,corbanin tadını değiştiriyor gibi gelir ama seninkini deneyeceğim

Evlerin vazgeçilmez çorbası.Nefis görünüyor.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim.

Tesekkurler

Anladım canım, sanırım damak tadı farklılık gösteriyor,bende corbada zeytinyağı kullanmam mesela,corbanin tadını değiştiriyor gibi gelir ama seninkini deneyeceğim

Evet herkesin alistigi damak tadi farkli.Sen ne kullaniyorsun canim. Ben hep zeytinyagiyla yapiyorum butun yemekleri. Birtek pilav ve makarna tereyagiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…