- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.636
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalıştırmaya gelince karma iş ortamlarına gönderiyorlar ama. Merdiven temizliğinde para yok çünkü.Ben karıma yaptırmam diyen kıskançlıktan mı yaptırmıyormuş? Böyle tipleri de anlamıyorum sanki memlekette tek kadın onların karısı. Sen yap o halde dümbük deseydin
Bende arayıp öyle demeyi düşünüyorum. En fazla üç hafta sonra leş olacak şimdiden oldu bileYazık ya merdiveni temizleyen amcaya çok üzüldüm. Gariban insana öyle yapılır mı,üç kuruş sakınınca Zengin olacaklar sanki cimriler. O amcaya söylemek de zor olacak ama şey diyebilirsiniz belki amcaya , birkaç hafta ara verelim bakalım ortalığı pislik götürsün eğer rahatsız olurlarsa ben yine sizi ararım temizlik için diyebilirsiniz. Onun dışında ben olsam kapılarından inerken çöp suyu bile akıtırdım çünkü çok vicdansız bir tavırları olmuş amcaya karşı , pisliği falan geçtim de o tavır çok çok yanlış. Ayrıca pis insan sevmem, herkes evinin önünü temiz tutacak , size yükleniyorlar resmen
6Kocanı dinleme, en iyisini yapıyorsun. Enayi bellemişler sizi.
Anlaşılan biraz titiz birisin ama sık dişini. Pislik götürsün ortalığı, koksun çürüsün. Mecbur alacaklar ellerine bez, silecekler o zaman.
Demin apartmanda karşılaştık marketten geliyorlarmis.hiç ama hiç oralı olmuyorlar.aslında benim yerime başkası olsa dayanır kapılarına isterdi.herhalde bu saatten sonrada vereceklerini hiç sanmiyorummerdiven temizleyicisi varsa parasini verecek pasa pasa.. yoksa vermek istemeyen de iki haftada bir bile olsa cikip kapisini temizleyecek.. hangi sehir hangi semt bu ne medeniyetsizlik?
silineli üç dört gün oldu şimdiden leş gibi olmuş bile.bekleyeceğim bakalım iki üç haftaya nasıl olacak elbet gelip soracaklar merdivenci gelmiyormu diye bir lafı geçse diye bekliyorum.Kocanı dinleme, en iyisini yapıyorsun. Enayi bellemişler sizi.
Anlaşılan biraz titiz birisin ama sık dişini. Pislik götürsün ortalığı, koksun çürüsün. Mecbur alacaklar ellerine bez, silecekler o zaman.
Bunlardan gözüm korktu benim toplantıda yapılsa bunlardan birşey çıkmaz. Birisi çoluğu çocuğum var diyo birisi borcum var diyor.sanki bizde çoluk ocuk yok borç yok.ama helal etmiyorum kesinliklekarısına yaptırmayan kendi yapsın Allah Allah yaa. Bence siz bi toplantı yazısı asın yönetici seçilecektir diye.
Merdivenci ye borcumuz yok hee gelişinde verdim.ama bana veren olmadı. Hatta son geldiğinde adam kimse açmayınca beni aradı geldim hemen parasında verdim.hatta dediki sen verme ben yarın gelir alırım. Sonra ben verince sen onlara deki merdivenci yarın uğrayacak parasını alacak de topla kendine dedi.hemen yazdım aştık kapıya yarın merdivenci gelecek parasını bu akşam toplayalimÖdemekle iyi yapmışsınız, eğer kaldıysa amcaya borç bence onu da ödeyin eğer durumunuz varsa. Siz benden daha çok düşünmüşsünüzdür zaten vicdanlı biri olduğunuz çok belli. Hem adamın emeği hem gariban hem sadaka belayı önler falan filan. Borç bitince de çağırmayın bir süre amcayı, umarım pislikten rahatsız olurlar. Pislik böcek de yapıyor apartmanda , aklıma geldi bence tedbir amaçlı kendi dairenizin önüne böcek kovan jeller var ondan sürün eğer bebeğiniz yoksa ve emeklemiyorsa, tedbir olarak iyi olur. Apartman koridorları zaten havasız oluyor bir de çöp falan böcek oluşturmasın mazallah
Şeytan diyor git kapılarına işte.utanmıyorlar hicHem para vermiyorlar hem kapiyi acmiyorlar hemde temizlensin istiyorlar oylemi? Kılımı kipirdatmam böyle insanlar için
Kendi kapımın önünü temizlerim o kadar, aşağıdakiler pislik icinde kalsin
Merdivenci ye borcumuz yok hee gelişinde verdim.ama bana veren olmadı. Hatta son geldiğinde adam kimse açmayınca beni aradı geldim hemen parasında verdim.hatta dediki sen verme ben yarın gelir alırım. Sonra ben verince sen onlara deki merdivenci yarın uğrayacak parasını alacak de topla kendine dedi.hemen yazdım aştık kapıya yarın merdivenci gelecek parasını bu akşam toplayalim yazdım yine tinlamadi lar. En son iptal ettim herkes şupursun kendi kapısının önünü diye yazdım malesef umurlarında değil yuzsuzlerin
Şeytan diyor git kapılarına işte.utanmıyorlar hic