Slm arkadaşlar çok önemli bir konu değil ama canımı sıktı. 6 haneli bir apartmana oturuyoruz.ilk önce enuste biz ve enalt kata başka bir aile girdi.enustte olduğumuz için apartmanın temizliğini yapıyordum.kimse yok diye.sonra yavaş yavaş dolmaya başladı. Ama hiç kimse apartmana ilgilenmedi.apartmanda çöpler çamurlar. Daha yepyeni apartman pislik içinde kaldı. Apartmana taşındilar koli bantları kutular günlerce apartmanda kaldı. Neyse ben bunlara apartmanın temizliğini beraber yapmayı önerdim. Öyle kötüydü ki dışardan gelenler farkediyordu.kimse oralı olmadı biri ben yapamam cocuklarim var dedi.biri ben karıma yaptırmam dedi.sonra merdivenci tutalım diye karar verdik.aradım buldum bir tane.anlaştık. ben muhatabım yani merdivenci ye. Ama malesef üç aydır ödeme yapmayanlar var.arasira yapanlar var.enson geldiğinde evde değildim. Kimse adama kapıyı açmamış. Adam aradı eve geldim.ücretini ödedim. Halbuki hepsi evdeler.ve kimseden tık yok.apartmanın kapısına yazı astım. Ücreti için kimse oralı olmadı. Çok sinirim bozuldu.paradan da gectimde saygısızlık degilmi.toplu yaşanılan bir yerde kurallara uymamak.merdivenci ye anlasirkende kapı kapı gezip onaylarini aldım hepsi tamam tamam olur dediler.çok sinirim bozuldu dikkate almamaları. Sanki apartmanda tek ben yaşıyorum. Zilleri bassanda acmiyorlar kapıyı. Tepem attı tekrar yazdım merdivenci yi iptal ediyorum herkes kendi kapısının önünü şupursun diye.şimdi eşim diyorki yazıyı al fevri davranıyorsun. Üç aydır hep böyle. Paradan da gectimd yaptıkları saygısızlık sinirimi bozdu.sizce iyi ettimmi