- 30 Kasım 2010
- 1.123
- 1.389
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sinirleniyorum bundan sonra kesinlikle karismiyacagim inşallah bir lafı geçsin diye bekliyorum.yüzlerine soyleyecegimNefret ediyorum böyle boş beleş insanlardan hem bir işe yaramazlar hemde yapılan emeği görmezden gelirler ay çok sinirlendim. Sizde yapmayın ne halleri varsa görsünler toplu şekilde yaşamayı öğrenemeyen görgüsüzler![]()
Kaldı zaten üç aydır oduyorumYazan oldu mu bilmiyorum ama bence boşuna siz uğraşmayın bir yönetici seçilsin, yönetici siz de olsanız hukuksal bi boyutu olur. Yönetici olmadan yaptığınızda insanlar para vermiyorum der çıkar işin içinden ödeme sizin başınıza kalır.
Cok uzuldum. Siz neden odediniz ki? Ben odemezdim. Yonetici sevin apartmanda ama tavsiyem yonetici siz olmayin. Isin hukuki boyutlari var. Odemeyenden icra yoluyla tahsil edilir. Aparmanin bir IBAN numarasi olsun paralar oraya odensin, elden tahsilat olmasin ki ispati da olsun boylece odemeyenler icra yoluyla tahsil edilir.Kaldı zaten üç aydır oduyorum
Od3miyecegim ama o adamcagiz da oradan para kazanıyor. Birde ben muhatap olmuştum enbaşından. Ben parasından pulundanda gectimde verecekleri miktarı kar sayıp pişkin pişkin davranmaları. Banana iyi bir ders oldu asla karismam bu işlere bidaha .elbet lafı geçer ozaman bende lafımı esirgemeyecegimCok uzuldum. Siz neden odediniz ki? Ben odemezdim. Yonetici sevin apartmanda ama tavsiyem yonetici siz olmayin. Isin hukuki boyutlari var. Odemeyenden icra yoluyla tahsil edilir. Aparmanin bir IBAN numarasi olsun paralar oraya odensin, elden tahsilat olmasin ki ispati da olsun boylece odemeyenler icra yoluyla tahsil edilir.
Bennsanirim en sonunda dayanamaz taşınırdım. Bu arada esiniz hakli degil. Insanlar resmen sizi kullanmis. Elinizde sizin odediginize dair bir makbuz falan da yoksa o parayi geri de alamazsiniz. 6 dairenin 3 aylik temizlik parasini ben odemezdim bedeli ne olursa olsun.
Şuan duruyor yazı kapıda. Defalarca inip çıktılar aştığimdan beri ama şimdilik ses yok.bakalım napacaklar eşim hala yazıyı kaldırmadan yana.ama kaldirmayacagim gelen gidenleri görsün. Belkide yazdığım için çatlak ta demiş olabilirler.çünkü bu merdiven meselesi yüzünden birkaç kere yazdimIyi yapmissiniz fevri davranmamissiniz pislik.icinde kalinca hepsi kapisinin onunu temizler merak etme...
Boyle piskin insanlar laftan falan anlamaz. Insanliktan nasibini almamislar. Onlar sadece cebinden para cikinca anlar. Gecmis olsun. Insanin gercekten sinirleri bozulur, vermedigi paraya degilse de yaptiklarina, insani enayi yerine koymalarina üzücü.Od3miyecegim ama o adamcagiz da oradan para kazanıyor. Birde ben muhatap olmuştum enbaşından. Ben parasından pulundanda gectimde verecekleri miktarı kar sayıp pişkin pişkin davranmaları. Banana iyi bir ders oldu asla karismam bu işlere bidaha .elbet lafı geçer ozaman bende lafımı esirgemeyecegim
Adama yaptiklari muameleye üzülüyorum.o insanda ordan para kazanıyor çoluk çocuğu var.şimdi adamada nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum. Gerçi oda gördü gözüyle benim durumumuTemizliği yapan kişiye kapıyı açmamaları, parasını vermemeye çalışmaları beni çok rahatsız etti.
Sırf bu yüzden en üst katta oturuyorum madem, süpürürüm aşağıya, kalanlar temizlemiş, temizlememiş umurumda olmaz. Normalde böyle bir şeyi asla yazmam, ama dediğim gibi bana değil de o kişiye karşı takındıkları tutum bana bunu yaptırırdı.
Ödemekle iyi yapmışsınız, eğer kaldıysa amcaya borç bence onu da ödeyin eğer durumunuz varsa. Siz benden daha çok düşünmüşsünüzdür zaten vicdanlı biri olduğunuz çok belli. Hem adamın emeği hem gariban hem sadaka belayı önler falan filan. Borç bitince de çağırmayın bir süre amcayı, umarım pislikten rahatsız olurlar. Pislik böcek de yapıyor apartmanda , aklıma geldi bence tedbir amaçlı kendi dairenizin önüne böcek kovan jeller var ondan sürün eğer bebeğiniz yoksa ve emeklemiyorsa, tedbir olarak iyi olur. Apartman koridorları zaten havasız oluyor bir de çöp falan böcek oluşturmasın mazallahOd3miyecegim ama o adamcagiz da oradan para kazanıyor. Birde ben muhatap olmuştum enbaşından. Ben parasından pulundanda gectimde verecekleri miktarı kar sayıp pişkin pişkin davranmaları. Banana iyi bir ders oldu asla karismam bu işlere bidaha .elbet lafı geçer ozaman bende lafımı esirgemeyecegim
Slm arkadaşlar çok önemli bir konu değil ama canımı sıktı. 6 haneli bir apartmana oturuyoruz.ilk önce enuste biz ve enalt kata başka bir aile girdi.enustte olduğumuz için apartmanın temizliğini yapıyordum.kimse yok diye.sonra yavaş yavaş dolmaya başladı. Ama hiç kimse apartmana ilgilenmedi.apartmanda çöpler çamurlar. Daha yepyeni apartman pislik içinde kaldı. Apartmana taşındilar koli bantları kutular günlerce apartmanda kaldı. Neyse ben bunlara apartmanın temizliğini beraber yapmayı önerdim. Öyle kötüydü ki dışardan gelenler farkediyordu.kimse oralı olmadı biri ben yapamam cocuklarim var dedi.biri ben karıma yaptırmam dedi.sonra merdivenci tutalım diye karar verdik.aradım buldum bir tane.anlaştık. ben muhatabım yani merdivenci ye. Ama malesef üç aydır ödeme yapmayanlar var.arasira yapanlar var.enson geldiğinde evde değildim. Kimse adama kapıyı açmamış. Adam aradı eve geldim.ücretini ödedim. Halbuki hepsi evdeler.ve kimseden tık yok.apartmanın kapısına yazı astım. Ücreti için kimse oralı olmadı. Çok sinirim bozuldu.paradan da gectimde saygısızlık degilmi.toplu yaşanılan bir yerde kurallara uymamak.merdivenci ye anlasirkende kapı kapı gezip onaylarini aldım hepsi tamam tamam olur dediler.çok sinirim bozuldu dikkate almamaları. Sanki apartmanda tek ben yaşıyorum. Zilleri bassanda acmiyorlar kapıyı. Tepem attı tekrar yazdım merdivenci yi iptal ediyorum herkes kendi kapısının önünü şupursun diye.şimdi eşim diyorki yazıyı al fevri davranıyorsun. Üç aydır hep böyle. Paradan da gectimd yaptıkları saygısızlık sinirimi bozdu.sizce iyi ettimmi
Kocanı dinleme, en iyisini yapıyorsun. Enayi bellemişler sizi.Slm arkadaşlar çok önemli bir konu değil ama canımı sıktı. 6 haneli bir apartmana oturuyoruz.ilk önce enuste biz ve enalt kata başka bir aile girdi.enustte olduğumuz için apartmanın temizliğini yapıyordum.kimse yok diye.sonra yavaş yavaş dolmaya başladı. Ama hiç kimse apartmana ilgilenmedi.apartmanda çöpler çamurlar. Daha yepyeni apartman pislik içinde kaldı. Apartmana taşındilar koli bantları kutular günlerce apartmanda kaldı. Neyse ben bunlara apartmanın temizliğini beraber yapmayı önerdim. Öyle kötüydü ki dışardan gelenler farkediyordu.kimse oralı olmadı biri ben yapamam cocuklarim var dedi.biri ben karıma yaptırmam dedi.sonra merdivenci tutalım diye karar verdik.aradım buldum bir tane.anlaştık. ben muhatabım yani merdivenci ye. Ama malesef üç aydır ödeme yapmayanlar var.arasira yapanlar var.enson geldiğinde evde değildim. Kimse adama kapıyı açmamış. Adam aradı eve geldim.ücretini ödedim. Halbuki hepsi evdeler.ve kimseden tık yok.apartmanın kapısına yazı astım. Ücreti için kimse oralı olmadı. Çok sinirim bozuldu.paradan da gectimde saygısızlık degilmi.toplu yaşanılan bir yerde kurallara uymamak.merdivenci ye anlasirkende kapı kapı gezip onaylarini aldım hepsi tamam tamam olur dediler.çok sinirim bozuldu dikkate almamaları. Sanki apartmanda tek ben yaşıyorum. Zilleri bassanda acmiyorlar kapıyı. Tepem attı tekrar yazdım merdivenci yi iptal ediyorum herkes kendi kapısının önünü şupursun diye.şimdi eşim diyorki yazıyı al fevri davranıyorsun. Üç aydır hep böyle. Paradan da gectimd yaptıkları saygısızlık sinirimi bozdu.sizce iyi ettimmi