Merdiven sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi eeh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eeh

Benim güzel kızlarım
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
81
156
8
39
Merhaba hanımlar
Size fikir danışmak istiyorum.
Aile apartmanında yaşıyorum. Altta kv üst katta eltim var. Sorunum şu ki bizim merdiven temizliğini eltim gelene kadar ben yaptım hiç gocunmadım sonuçta ben bu evin geliniyim görümcem evli kv rahatsız olduğu için ben sildim. Neyse gel zaman git zaman eltim evlendi geldi. Baştan dediki ben silmem temizlikçi tutalım tamam dedim sen sıran gelince tutarsın ama ben gene gene temizlikçi tutamam. Ben bir sildim iki sildim bundan ses yok
Dedim hani temizlikçi tutacaktın dedi tutamam sadece kendi katımı silerim herkes kendi katını silsin
İyi tamam dedim
Şimdi sadece kendi katını siliyor ama pisliği aşağı düşüyor hadi bende kendi katımı sileyim ama alt katlar ne olacak alt katlar pis olunca o pislik her ayak basmada yukarı çıkıyor böyle oluncada içim rahat etmiyor inip oralarıda siliyorum hadi diyorum elime yapışmaz on dakikamı alır
Ama bizim elti hem merdiven silmez hemde ayakkabılarını merdivene bırakır ben buna kızıyorum tamam silme onu anladık kendi katını sil ama silinen yeride batırma arkadaş al ayakkabını git kendi merdivenine koy
Şimdi bana diyeceksiniz ki sende silme ama öyle olmuyo işte arkadaşlar yapmicam yapmicam diyorum gene kendimi yaparken buluyorum
O kadar pis oluyo ki o pislik üst katlara kadar çıkıyo halılar batıyo ben onun gibi iki ayda bir halı yıkatamam ki
Ne dediysem anlamadı zaten o kadar zor bi insan ki çok değişik çok ilerleyen zamanlarda anlatırım baş edemiyorum ben bununla sizce nasıl davranmalıyım bende bırakayım silmeyi b.k mu götürsün merdiveni
Değerli fikirlerinizi bekliyorum

Yani temizlikçi tutun parasını isteyşn

Merhaba hanımlar
Aile apartmanında yaşıyorum. Altta kv üst katta eltim var. Sorunum şu ki bizim merdiven temizliğini eltim gelene kadar ben yaptım hiç gocunmadım sonuçta ben bu evin geliniyim görümcem evli kv rahatsız olduğu için ben sildim. Neyse gel zaman git zaman eltim evlendi geldi. Baştan dediki ben silmem temizlikçi tutalım tamam dedim sen sıran gelince tutarsın ama ben gene gene temizlikçi tutamam. Ben bir sildim iki sildim bundan ses yok
Dedim hani temizlikçi tutacaktın dedi tutamam sadece kendi katımı silerim herkes kendi katını silsin
İyi tamam dedim
Şimdi sadece kendi katını siliyor ama pisliği aşağı düşüyor hadi bende kendi katımı sileyim ama alt katlar ne olacak alt katlar pis olunca o pislik her ayak basmada yukarı çıkıyor böyle oluncada içim rahat etmiyor inip oralarıda siliyorum hadi diyorum elime yapışmaz on dakikamı alır
Ama bizim elti hem merdiven silmez hemde ayakkabılarını merdivene bırakır ben buna kızıyorum tamam silme onu anladık kendi katını sil ama silinen yeride batırma arkadaş al ayakkabını git kendi merdivenine koy
Şimdi bana diyeceksiniz ki sende silme ama öyle olmuyo işte arkadaşlar yapmicam yapmicam diyorum gene kendimi yaparken buluyorum
O kadar pis oluyo ki o pislik üst katlara kadar çıkıyo halılar batıyo ben onun gibi iki ayda bir halı yıkatamam ki
Ne dediysem anlamadı zaten o kadar zor bi insan ki çok değişik çok ilerleyen zamanlarda anlatırım baş edemiyorum ben bununla sizce nasıl davranmalıyım bende bırakayım silmeyi b.k mu götürsün merdiveni

temizlik için biriyle görüşüp parasını ortak ödeseniz ?

Bina temizliği cok bişey tutmasa gerek
Haftada bir gelsin biri üc kataa bölün üce ödeyin

Merhaba hanımlar
İyi tamam dedim
valla kimsenin merdivenini silemem bu kada basit kattayı kisilerle konusun daire bası 20 lira versin herkez haftada 2 gun silinsin

Biz sizin apartmanı bilmiyoruz

Elti ayakkabıyı hangi katta bırakıyor bu halılar nerede koridorda mı

Yani ayakkabı apartmanın girişinde çıkarılıp merdivende ayakkabısız mı olunuyor

Sonuçta elti üst katı silse sen seninkini silsen de ikinizin hatta üçünüzün kullandığı ilk kat var

Elti şimdiye kadar sildiği gibi silsin diyor ama şimdi kişi sayısı artmış

Çözüm eğer merdivenler apartman gibi ise yani halısız vs temizlikçi tutun yok aile apartmanı içeride halı vs varsa da herkes kendi katını temizlesin Kv kendi çözüm bulsun

Tepeden iki kova su dokup supurgeyle ittirmek bu kadar zor mu arkadaş ya
Herkes kendini prenses mi saniyor ben mi anormalim acaba, gicik oldum eltinize

Benim yasadigim apartmanda da gorevli yok kimse de is yapmiyor ben yikiyorum
Daha dun butun apartmani yikadim yarim saat surmedi

Sende yapma madem. Tek olunca farketmezsinde baskasida olursa kullanilmis hissedersin kendini

Onunla konuşun haftalik olarak sirayla ustten alta kadar temizlesin herkes. Yok ben yapamam diyorsa temizlikci tutacam fiyati ortak bolusecegiz deyin.

Hem para vermiyor hem yapmıyor oh ne ala. Kocası silsin o zaman karışı dinlemiyor ve para vermiyorsa. Kavga çıkar. Kaç para alacak 3 kata temizlikçi. Kayınvalidene kocana söyle .

Elti temizlikçi tutalım demiş, siz tutamam demişsiniz. Birde nasıl altta bırakıyor ayakkabılarını ki? Merdivenler paspaslı mı? Temizlikçi tutmaktan başka çözüm yok, herkes birbirine bakıyor öbür türlü.

Onunla konuşun haftalik olarak sirayla ustten alta kadar temizlesin herkes. Yok ben yapamam diyorsa temizlikci tutacam fiyati ortak bolusecegiz deyin.

İyi de benim anladığım, elti zaten temizlikçi tutalım demiş, konu sahibi kabul etmemiş. O zaman kendi katımı silerim demiş elti, e o da mantıksız zaten, onu da yapmamış. Konu sahibinin elini cebine atması lazım bu durumda çünkü elti zaten baştan teklif etmiş.

Ben sizin inadinizi gereksiz buldum ailede evlenecek insan belli siz en basta temizlikci tutmaliydiniz bu konuda soruna suruklemek anlamsiz degilmi temizlikci tutmak en mantikli cozum kimseyle yuzgoz olmaya gerek yok

Ay bide anlamadım elti üst katta onun tozu nasıl size gelebilirki
Hos gelse ne olcak gün icinde dısarı cıkıp girmiyomusunuz eve illaki kirlenecek

Merhaba hanımlar
İyi tamam dedim

Hangi muhitte yaşıyorsunuz bilmiyorum ama annemler 3 katlı aile binasına merdiven silen bir kadın tuttu. Her daire aylık 20 lira veriyor ve kadın hafta 2-3 kere komple merdivenleri silmeye geliyor. Haftada 1 de trabzanlarla dış kapıyı siliyor. O sana uymuyorsa sen ona uy.

Eski binamda da vardı böyle üst komşumla ben temizlikçi istiyorduk alt kattakiler biz siliyoruz gerek yok diyip istemiyorlardı. Ayda bir kere kendi katkmizdan asagi siliyorduk. Ne kadar temiz olursa artik bende onlara uymak zorunda kalmistim. Kadin tutsaydik ne guzel haftada 2-3 kere yukardan asagi piril piril olacakti merdivenler Tabi onların işi kolay dış kapıya daha yakınlardı. Bu konuda yaralıyım kusura bakma ben eltini tutuyorum. Atla deve değil yani bi merdivenci tutmak.

Son düzenleme:
sizi zorlamazsa birini tutun hem bu konu için daha fazla yüzgöz olmazsınız.

Dediğiniz gibi bende kendisiyle yüz göz olmak istemiyorum zaten aramızda geçen bir kaç konu var o durumlardan sonra resmi bi ilişkim var zaten ona karşı birkaç arkadaşım burda uzatma ne var merdiven silmekte falan yazmış ama mevzu merdiven silmek değil kullanılmış olduğumu düşünmek ben zaten yıllarca sildim buradaki konu eltimin tutumu
Yinede fikir veren arkadaşlarıma teşekkür ederim

Dediğiniz gibi bende kendisiyle yüz göz olmak istemiyorum zaten aramızda geçen bir kaç konu var o durumlardan sonra resmi bi ilişkim var zaten ona karşı birkaç arkadaşım burda uzatma ne var merdiven silmekte falan yazmış ama mevzu merdiven silmek değil kullanılmış olduğumu düşünmek ben zaten yıllarca sildim buradaki konu eltimin tutumu
Yinede fikir veren arkadaşlarıma teşekkür ederim

Ama sizinde silmenize gerek yoktu ben ne silerim ne sildiririm ne de yakinlarimdan isterim hem birinin cebine para girer akmasa damlar.
O ztn ustte oldugu icin ben teklif ettim naparsa yapsin diyor tum pislik sizde ztn ust katta rahat
Ben yaptim oda mecbur demek stres kaynagi sorun mutsuzluk demektir siz evlenmeden once nasil yapiyorlarmis

Back
X