Merdiven sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi eeh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yahu haftada kaç kez yıkanıyor bilmiyorum ama 1 kere bile silse yıkasa eline yapışmamalı madem yapışıyor ayakkabısını alıp kendi merdivenine koysun.ortak yaşam yerlerinde malesef sorun oluyor kendimden biliyorum

Ay bide anlamadım elti üst katta onun tozu nasıl size gelebilirki
Hos gelse ne olcak gün icinde dısarı cıkıp girmiyomusunuz eve illaki kirlenecek
Elti en üst kattada olsa illa ki toz pislik çöp oluyor merdivende elti sanırım kendi katını temizleyip çöpünü 2.katta bırakıyor buda alt katta oturanlar için zor oluyor.Eski oturduğum yerde önce herkes kendi katını temizlerdi ama biz en altkattık baktık olmadı çünkü herkes pislik çöp vs bunları bizim kapının önünde bırakıp gidiyordu,sonradan kadın tutuldu herkesin sırasında haftada 1 temizledi tutmak istemeyen de kendi yaptı.

E eeh siz de kayınvalidenizle konuşun kadın tutalım haftada 1 gün silsin yada yıkasın diye.

Dediğiniz gibi bende kendisiyle yüz göz olmak istemiyorum zaten aramızda geçen bir kaç konu var o durumlardan sonra resmi bi ilişkim var zaten ona karşı birkaç arkadaşım burda uzatma ne var merdiven silmekte falan yazmış ama mevzu merdiven silmek değil kullanılmış olduğumu düşünmek ben zaten yıllarca sildim buradaki konu eltimin tutumu
Yinede fikir veren arkadaşlarıma teşekkür ederim
Silmeseydiniz. Kendi kendinize görev edinmissiniz, yapmissiniz. Eee neymis efendim ben yillarca yaptim simdi biraz da yeni gelin yapsin. Ona yaptiramayinca da tavır takınıyorsunuz. Ben de yapmazdım. Kendi katımı yaparım. Yok ona da razı gelmezsen temizlikçi tutulsun parasını veririm. Siz takmıssınız eltiye illa o da tüm katları yapsın diye. Zamanında kendi kendinize üstlendiginiz misyonu eltiye atmak istemissiniz ama olmamıs. Yapmak zorunda değil. Ya eltiden önce nasıl tek basınıza yapiyordunuz ve elinize yapismiyorsa oyle devam edin ya da tutun bir temizlikci.

Gelinimiz yeni değil üç yıl oldu evleneli. Evet elime yapışmıyor zaten belirttim gene siliyorum diye. Çünkü biz ayakkabıları alt katta çıkarıp çorapla çıkıyoruz yukarı, merdiven pis olunca çorap pis oluyor çorap pis oluncada halılar batıyor anlatabildimmi
Ben insanlık yaptım kv günündede ben sildim ne yapsaydım 60 yaşındaki kadına al sen sil mi deseydim keşke yorum yaparken daha yapıcı olsanız benim yerimde olsanız sizde silermisiniz acaba merak ediyorum o zaman sizde elime yapışmaz dermiydiniz

Back
X