Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişeymi girdi orana başka türlü imkansız bozulmasıGeçen yıl merdivenden sert düştüm kalçam yere geldi 4 gün sonra kahverengi kanama oldu 4 gün kadar sürdu 10 gun sonra reglm bitmisti cok korkuyorum 1 yıldir hep aklimda ya kızlık zarım bozuldumu acba![]()
Bişey girmedi ama internetten araştırınca bozulduğunu söylüyorlar cok korkuyorumBişeymi girdi orana başka türlü imkansız bozulması
İnternette herşey yazar kesinlikle inanma ben yeni evlendim özel olucak ama bir hafta eşim girmek için uğraştı öyle kolay değil emin olBişey girmedi ama internetten araştırınca bozulduğunu söylüyorlar cok korkuyorum
Kanama neden oluyor peki 10 gün önce reglm bitmisti düştükten 4 gün sonra kanama olunca bide cok korktum normalde bir erkek eli bile tutmamis biriyim ilerde yanlis anlasilirsa cok korkuyorumBi keresinde arkadaşımla kavga ederken yere düşmüştüm üstüme doğru atladı karnıma doğru aynı şekil kan geldi benden doktora sormuştuk asla olamaz demişti içini ferah tur
Adetin yeni bittiği için darbe alınca gelmiştir yine korkmana gerek yok kesinlikle kendini kontrol edebilirsin bi ayna yardımıyla zarar görmüşse belli olurKanamanin gelmesi beni süphelendirdi
Kanama neden oluyor peki 10 gün önce reglm bitmisti düştükten 4 gün sonra kanama olunca bide cok korktum normalde bir erkek eli bile tutmamis biriyim ilerde yanlis anlasilirsa cok korkuyorum
O kadar narin bişey değil o canım bişey girmediği sürece bozulmazGeçen yıl merdivenden sert düştüm kalçam yere geldi 4 gün sonra kahverengi kanama oldu 4 gün kadar sürdu 10 gun önce reglm bitmisti cok korkuyorum 1 yıldir hep aklimda ya kızlık zarım bozuldumu acba![]()
Hayır asla bozulmaz bende küçükken bisikletten düşmüştum ama çok kötü düşmüştüm ve kan gelmişti bu evlenene kadar sürekli aklımdaydı 2 ay önce evlendim patlaması 4 gün sürdü girmiyo bile öyle kolay kolay patlayacak bişey asla değil aklında kuruntu yapma kendini sıkıntıya sokmaktan başka bişey yapmazsinGeçen yıl merdivenden sert düştüm kalçam yere geldi 4 gün sonra kahverengi kanama oldu 4 gün kadar sürdu 10 gun önce reglm bitmisti cok korkuyorum 1 yıldir hep aklimda ya kızlık zarım bozuldumu acba![]()