Merdivenden sert düştüm kızlık zarı bozulmuşmudur ?

Bloucyl

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
15
7
16
26
Geçen yıl merdivenden sert düştüm kalçam yere geldi 4 gün sonra kahverengi kanama oldu 4 gün kadar sürdu 10 gun önce reglm bitmisti cok korkuyorum 1 yıldir hep aklimda ya kızlık zarım bozuldumu acba

Son düzenleme:
Geçen yıl merdivenden sert düştüm kalçam yere geldi 4 gün sonra kahverengi kanama oldu 4 gün kadar sürdu 10 gun sonra reglm bitmisti cok korkuyorum 1 yıldir hep aklimda ya kızlık zarım bozuldumu acba
oyle sey mı olur? 4 gun surdu yazmıssın 10 gun sonra regl bıttı yazmıssın karısmıs sanrıım herneyse.makat/ anüs bisey olmusmudur dıyıp evhamlansan anlarım da vajınanın ıcındekı biseyı soruyosun:) sırf kalcam degıl carpmadık yerı kalmayasıya yuvarlandım ormanda bısey olmuyor

Geçen yıl merdivenden sert düştüm kalçam yere geldi 4 gün sonra kahverengi kanama oldu 4 gün kadar sürdu 10 gun sonra reglm bitmisti cok korkuyorum 1 yıldir hep aklimda ya kızlık zarım bozuldumu acba
Hayır bozulmamıştır

Hayır bozulmamıştır
P
Yanlis yazmiisim 10 gun önce adetim bitmişti süphelendim yani cok kötü düştüm bacaklarım açıldı ondan korktum

yok canım bozulmazz kız öyle olurmuu jimnastikçiler bile nelerle hareket ediyor bozulmuyoda seninmi bozulcak saçma öyle şey :)

Sarısılma ile nasıl bozulsun ya
Ama lekelenmenin sebebi çok daha ciddi olabilirdi gitmedin mi doktora

P

Yanlis yazmiisim 10 gun önce adetim bitmişti süphelendim yani cok kötü düştüm bacaklarım açıldı ondan korktum
Vajinaya bir cisim girmediği sürece bozulma ihtimali yok. Düşme bisiklete binme ağaca oturma gibi şeyler şehir afsanesi, inanmayın bunlara

Geçen yıl merdivenden sert düştüm kalçam yere geldi 4 gün sonra kahverengi kanama oldu 4 gün kadar sürdu 10 gun önce reglm bitmisti cok korkuyorum 1 yıldir hep aklimda ya kızlık zarım bozuldumu acba
Ben merdivenden yuvarlandım bekarken, evlendim hicbir sıkıntı olmadı, o zaman bende aynen senin gibi korkmuştum bişey oldu mu diye, inşallah bişey olmamıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…