Bacım Allah'a dua et. Allah'tan iste Doktorlar öyle şeyleri yapamaz rabim gönlünüze göre versin inşallahMerhaba 3 kızım var erkek cocuk icin sansimi artirmam icin ne yapmaliyim
Maddiyata o kadar yok giden varmiKıbrısa gitmelisin
Kibris?Merhaba 3 kızım var erkek cocuk icin sansimi artirmam icin ne yapmaliyim
Amin bana dua etBacım Allah'a dua et. Allah'tan iste Doktorlar öyle şeyleri yapamaz rabim gönlünüze göre versin inşallah
Selamlar benimde iki oğlum var bizde kiz istediğimiz için tekrar tedaviyle hamile kaldım artık nasibimizde ne varsa o gelecek hayırlısıyla turkiyede cinsiyet belirlenmiyor ama Kıbrıs ta yapılıyor oraları araştırın.Merhaba 3 kızım var erkek cocuk icin sansimi artirmam icin ne yapmaliyim
Bakude de cinsiyyet secimi var. Embriolarin cinsiyyetini gore biliyorsun+genetik test de buna dahilMerhaba 3 kızım var erkek cocuk icin sansimi artirmam icin ne yapmaliyim
24 yasindamiydi o bayan aman allahim24 yaşında erkek çoxuk için 4. Çocuğu düşünmek allah akıl fikir versin yazık evlatlarına
Yazık kafana. Allah sana ne güzel 3 kız vermiş. 4. Çocuk istiyorsun lafım yok da erkek ne demek! Önce sağlık iste. İnşallah o çocuklara gerektiği kadar iyi bakıyorsundur…Merhaba 3 kızım var erkek cocuk icin sansimi artirmam icin ne yapmaliyim
Eleştirmek sana mı kaldı. Mesela bende 3. erkek bebeğimi bekliyorum. Daha çocuk düşünmüyorum ama fikrim değişirse kız olmasını çok çok istiyorum. Bunun cinsiyetle alakası yok. İnsan kendinde olmayanı istiyor. Her meyveden de tatmak istiyor. İşte kız erkek diye siz ayrım yapıyorsunuz. Ben kız istiyorum dedim hadi bana da desene bu sözlerini Allah sana 3 erkek vermiş kız istiyorsun diye. Bunu demezsin çünkü istediğim kız olduğu için. Çocuklara iyi bakıp bakmadığı sana mı kaldı sanki senden ekmek dileniyor. Gerçekten insanların yorumlarina kolay kolay cevap yazmam ama Haddinizi bilin...Yazık kafana. Allah sana ne güzel 3 kız vermiş. 4. Çocuk istiyorsun lafım yok da erkek ne demek! Önce sağlık iste. İnşallah o çocuklara gerektiği kadar iyi bakıyorsundur…
Pekı yoksa 4 cu çoçuğa nasıl bakcaksınız ? Şu an her şey pahalı çoçuğun öğlanı kızımı olur sağlıklı olsun yeter , ama ısrarla ıstersız kıbrısda seçım yapıb yapıyola tup bebekMaddiyata o kadar yok giden varmi
Ben gidiyorum ama tabi cinsiyet seçimi yapmadım yapmam daMaddiyata o kadar yok giden varmi
Ben 29 yaşındayım bide şahane sendendir para istiyorum24 yaşında erkek çoxuk için 4. Çocuğu düşünmek allah akıl fikir versin yazık evlatlarına
Merhaba 3 kızım var erkek cocuk icin sansimi artirmam icin ne yapmaliyim
Merhaba malesef böyle bir yöntem yok Allahtan hayırlı sağlıklı bir evlat isteyin ben beşinci gebeliğimde yavruma şükürler olaun kavuştum zorluklarla gözyaşlarıyla.. ikisi dış gebelikti diğer üçüde erkek. Belki eşinizden veya çevrenizden böyle bir baskı vardır yada birde oğlum olsun isteğiniz vardır bilemiyorum ancak nasipte yoksa kıbrısta yapılan işlemle bile o yavru doğmaz Allah bağışlasın kızlarınızıMerhaba 3 kızım var erkek cocuk icin sansimi artirmam icin ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?