Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen vala ne kadının kariligidir ne erkeğin erkekliğini Allah elindedir kismetAllah gerçekten isteyene, hasret çekene, bir tane bile evlat sahibi olamamış kuluna önce versin. Tüp bebekçiler bilirler ki biz her meyveden tatmak istemeyiz. Ne olduğu önemli değil, razıyım bir tane olsun sağlıklı olsun. Biz bir tanesini mumla ararken, üçer beşer doğuranları görünce çok üzülüyorum.
Sizin kız çocuk istemenizle bu tarz insanların erkek çocuk isteme gerekçesi aynı mı sizce? Sebebinin sizinki gibi saf ve temiz olduğuna inanıyor musunuz?Eleştirmek sana mı kaldı. Mesela bende 3. erkek bebeğimi bekliyorum. Daha çocuk düşünmüyorum ama fikrim değişirse kız olmasını çok çok istiyorum. Bunun cinsiyetle alakası yok. İnsan kendinde olmayanı istiyor. Her meyveden de tatmak istiyor. İşte kız erkek diye siz ayrım yapıyorsunuz. Ben kız istiyorum dedim hadi bana da desene bu sözlerini Allah sana 3 erkek vermiş kız istiyorsun diye. Bunu demezsin çünkü istediğim kız olduğu için. Çocuklara iyi bakıp bakmadığı sana mı kaldı sanki senden ekmek dileniyor. Gerçekten insanların yorumlarina kolay kolay cevap yazmam ama Haddinizi bilin...
Bence ikisi de aynı korkunç zihniyet.Sizin kız çocuk istemenizle bu tarz insanların erkek çocuk isteme gerekçesi aynı mı sizce? Sebebinin sizinki gibi saf ve temiz olduğuna inanıyor musunuz?
Oğlu olanlar kızı çeşit olsun diye istiyor.Bence ikisi de aynı korkunç zihniyet.
Geçmicek. Yanlış düşünüyosun.Oğlu olanlar kızı çeşit olsun diye istiyor.Kızı olanlar oğlanı ataerkil kafa yüzünden, eş ve ailesine yaranmak için istiyor. Genelde böyle, istisnalar kaideyi bozmaz. Ve ikinci korkunç bence.
Tabii ki hayırlı, sağlıklı evlat istemek lazım. Ben oldum olası kız çocuklarını çok severdim. Bir oğlum oldu, bir tane daha olsa yine çok severdim. Hiç fark etmezdi. Ama gönlümden bir de kız olsa on numara olur diye geçiyordu, ne yapalım yani. Bak şimdi doğum günü için elbise bakınıyorum mis gibi aktivite ahshhs
Bunu araştırmamı öneriyor musun?Geçmicek. Yanlış düşünüyosun.![]()
Her zamanBunu araştırmamı öneriyor musun?
Yani 3 kız değilde konusu 3 erkek çocuğum var kız çocuğu için neler yapılır olsaydı bu kadar tepki çekmezdi. erkek çocuk istediği için bu kadar tepki veriliyor.Sizin kız çocuk istemenizle bu tarz insanların erkek çocuk isteme gerekçesi aynı mı sizce? Sebebinin sizinki gibi saf ve temiz olduğuna inanıyor musunuz?
Kucağımda erkek çocuğum var diye bir dahaki çocuğum kız olmasını istemek korkunç zihniyet mi. Bir dahaki çocuğum yine erkek oldu diye sevmiyorsam ve ya dışlıyorsam işte bu korkunç olurdu. İnsanın bir şeyi istemesi mi korkunç zihniyet. Abartmayın...Bence ikisi de aynı korkunç zihniyet.
Her erkek çocuk isteyen. Ataerkil kafa yüzünden mi istiyordur. Senin benim kız çocuğu sevmemiz istememiz gibi. Başkaları da erkek çocuğu da isteyebilir bence.Oğlu olanlar kızı çeşit olsun diye istiyor.Kızı olanlar oğlanı ataerkil kafa yüzünden, eş ve ailesine yaranmak için istiyor. Genelde böyle, istisnalar kaideyi bozmaz. Ve ikinci korkunç bence.
Tabii ki hayırlı, sağlıklı evlat istemek lazım. Ben oldum olası kız çocuklarını çok severdim. Bir oğlum oldu, bir tane daha olsa yine çok severdim. Hiç fark etmezdi. Ama gönlümden bir de kız olsa on numara olur diye geçiyordu, ne yapalım yani. Bak şimdi doğum günü için elbise bakınıyorum mis gibi aktivite ahshhs
Evet korkunç bir zihniyet. Şimdi sana izah etmeye çabalamayacağım.Kucağımda erkek çocuğum var diye bir dahaki çocuğum kız olmasını istemek korkunç zihniyet mi. Bir dahaki çocuğum yine erkek oldu diye sevmiyorsam ve ya dışlıyorsam işte bu korkunç olurdu. İnsanın bir şeyi istemesi mi korkunç zihniyet. Abartmayın...
Ok. Zaten sizin düşünceniz bir değişik.Evet korkunç bir zihniyet. Şimdi sana izah etmeye çabalamayacağım.