Bende 5 ayda 25 kilo vermeyi hedefledim, diyet arkadaşı olabiliriz cagla:)DİYET ARKADAŞI ARIYORUM :)
Selam kizlar ben kendi diyetimi kendim uyguluyorum.Ögretmenim dukani uygulamam imkansiz gibi ve dukanla ilgili gut hastaligina sebep oluyormuş die duymuştum bi araştırın isterseniz. Ben diyete baslayali bugün 1 ay oldu 9 aralık tarihinde basladim 22 araliktada spora basladim tartilmak icin 22 ocagi bekliyorum sonuclari buradan paylasirim.Birde sogan kürü içiyorumdukanın sınırları daha belirgin ve yapması daha kolay geliyor bana ama öncesinde ikisininde kitaplarını okumalısın bence simlanın dukandiyetitariflerim bloguda yardımcı olabilir
Canim ben sıki bir diyet programi uyguluyorum .Mayis ayina kadar incecik olmam gerekiyor neden die sorarsan erkek ardasim beni kilo aldim die terkettiMayis ayinda bi düğünde bir araya gelecegz ortak arkadasimiz o yüzden benimki ne kadar saglikli bilemiyorum fakat ben böyle kilo verebiliyorum. Sabah kalkar kalkmz sogan kuru içiyorum ardindan okulda 1 parca peynir avuç içi kadar tam bugdy ekmegi, ogelen yemekte corba varsa 1 kepce corba yokasa 5 kasik sebze yemegi yaninda yogurt varsa yoğurt aksam salata yada yine sebze yemegi yada tavuk gssu gbi ygsiz etler.Ara ogunum yok ben ara ogun yiyerek veremiyrm bol su ve yesil cay iciyorum bu kadar☺örnek menünü paylaşırmısın? 1 gün boyunca neler yiyorsun?
Canim ben sıki bir diyet programi uyguluyorum .Mayis ayina kadar incecik olmam gerekiyor neden die sorarsan erkek ardasim beni kilo aldim die terkettiMayis ayinda bi düğünde bir araya gelecegz ortak arkadasimiz o yüzden benimki ne kadar saglikli bilemiyorum fakat ben böyle kilo verebiliyorum. Sabah kalkar kalkmz sogan kuru içiyorum ardindan okulda 1 parca peynir avuç içi kadar tam bugdy ekmegi, ogelen yemekte corba varsa 1 kepce corba yokasa 5 kasik sebze yemegi yaninda yogurt varsa yoğurt aksam salata yada yine sebze yemegi yada tavuk gssu gbi ygsiz etler.Ara ogunum yok ben ara ogun yiyerek veremiyrm bol su ve yesil cay iciyorum bu kadar☺
Yokkk barisirmiyim sadece beni oyle görsün eskisi gibi gorsun pisman olsun istiyorm gururumu incitti çünkü bidaha asla onunla.insan kilo aldı diye terk edilir mi yaa. eşim de kilo aldı ben de aldık.
tekrar mı başlamak istiyorsun ilişkine? bence iyi karar ver.
evlenirsen eski sevgilinle barışıp ve tekrar kilo alırsan o zaman ne yapacak?
sonuçta kilo alınıyor, veriliyor. herkesin hayatı böyle. çok kızıyorum kiloyla insanı yargılayanlara.
bravo canım inşallah ulaşırsın hedefineYokkk barisirmiyim sadece beni oyle görsün eskisi gibi gorsun pisman olsun istiyorm gururumu incitti çünkü bidaha asla onunla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?