MERHABA , 5 AYDA 30 KG VERMEM GEREKİYOR. SİZCE HANGİ DİYETİ UYGULAMALIYIM FISTIKLAR ?

Kizlar benimde 25 kilo vermem lazim dayanisma icine girelim hergun ne yedigimizi yazalim. Ben yarin basliyorum. Karatay duzeninde gitmeyi planliyorum. Ayni zamanda gunluk 1 saat evde plates yapicam. Suan 74 um.hayde bismillah. Rabbim bize yardim etsin

Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun:)

hoşgeldiniz hayırlı olsun bol eksili haberler bekliyoruz benim 5 günde 3 kilo gitmiş mutluyum gururluyum :)

hoşgeldiniz hayırlı olsun bol eksili haberler bekliyoruz benim 5 günde 3 kilo gitmiş mutluyum gururluyum :)

tebrik ederim canım sadece dukan diyetiylemi verdin ve bende guruba katılmak istiyorum 15, 20 kg vermem lazım benimde hep birlikte başarıcaz

kızlar merhaba. vermem gereken 10 kilo var, ancak ben 15 olsun sağlama alayım diyorum :) daha önce 20 gün kadar Dukan yaptım. ama o sırada vücudumda ufak lekeler çıktı ve panikleyip diyeti bıraktım. sizce ne yapmalıyım? yeniden dukan mı? yoksa karatay mı? aslında bunla alakalı topik açtım ama soruma cevap veren çıkmadı bir el atıverin de beraber diyet arkadaşlığı şeklinde başlayalım

meraba canım bırakmakta iyi yapmışın demekki sana uygun değilmiş o diyet , bence karatay dene ben isveç diyeti yapıyorum bitsin bende karataya geçicem

meraba canım bırakmakta iyi yapmışın demekki sana uygun değilmiş o diyet , bence karatay dene ben isveç diyeti yapıyorum bitsin bende karataya geçicem

karatay hakkında pek bir fikrim yok ama hep doğal yiyeceklerden bahsedildiğini duydum. markette satılan tavuktan almayacaksınız diyordu hatta karatay. bunu nasıl yapabilirim ki? :) karatay sizce nasıl?

karatay hakkında pek bir fikrim yok ama hep doğal yiyeceklerden bahsedildiğini duydum. markette satılan tavuktan almayacaksınız diyordu hatta karatay. bunu nasıl yapabilirim ki? :) karatay sizce nasıl?

sık sık yemeyerek ama doyana kadar yiyerek ve glisemik indeksi düşük besinler ile beslenerek artı egzersiz yaparak kilo vermek uzmanlık alanından çıkmakta ve yaşlısından gencine hamilesinden hastasına herkesin yapabileceği çok basit bir yaşam tarzı şekline gelmektedir. Karatay diyetinde kesinlikle yasaklı olan besinler; pirinç, ekmek, makarna, unlu mamüller, şeker, çikolata, gofret, reçel, bal, pekmez, her türlü meyve suları, gazlı içecekler, patates, mısır, kızartmalar, hazır çorba, sucuk, sosis, salam, işlenmiş her türlü gıda ürünleri, Karatayın temel prensibinde kesinlikle şeker yasak. Karatay’a göre şekerli ve tatlı besinler çok tehlikeli. Çünkü bunlar kan şekerini aniden yükseltip insülin hormonunu devreye sokuyor ve fazlası mutlaka depo olarak organlara en başta da karaciğere gidiyor, karaciğeri yağlandırıyor ve sonucunda göbek çevresi kalınlaşıyor.Zeytin yağı tereyağ fındık ceviz yumurta yiyoruz akşam yemeğide evde ne varsa onu yiyoruz zeytin yağı ile pişiriyorz . bence gayet güzel 2,5 ayda düzenli yürüyüşle 16 kilo verdiriyo

aa o zaman süpermiş :) yani en azından dukan gibi her gün tüketilmesi gereken bir karışım şartı koymuyor. meyve suyu yasak, ancak meyve serbest diye biliyorum ben? ayrıca kitabını okumam lazım değil mi? bu şekilde kulaktan dolma yapamam sanırım. bu arada siz daha önce bu diyeti uyguladınız mı? yoksa isveç bitince ilk kez mi başlayacaksınız?

bende ilk kez başlıcam en uygun bu diyeti buldum bi tanıdığımızın yiğeni baya fark edilir derecede kilo vermiş bende denicem umarım işe yarar

bende ilk kez başlıcam en uygun bu diyeti buldum bi tanıdığımızın yiğeni baya fark edilir derecede kilo vermiş bende denicem umarım işe yarar

inşallah :) aslında dukan 20 günde bile baya fark ettirmişti kendini. 6-7 kilo kadar vermiştim. fakat işte boynumda isilik çıkınca annem fazla proteinden olabileceğini söyleyerek zorla bıraktırmıştı. şimdi gene olur diye korktuğum için karatay'a bakıyorum :)

olabilir canım geçmiş olsun bu ara anneler işte benimde annem tepemde en ufak karnım guruldasa ağzma bişeler tıkıştırmaya çalışıyo

Son düzenleme:
olabilir canım geçmiş olsun bu ara anneler işte benimde annem tepemde en ufak karnım guruldasa ağzma bişeler tıkıştırmaya çalışıyo

cnm teşekkür ederim bu arada fikir verdiğin için. karatay'ı iyice bir okuyup başlayınca yazarım :)

tmm cnm yazarım :) ya isveç kaç gün sürüyor? kaç kilo verdin acaba?

not: sorularım bitmiyor :)

memnuniyetle cevaplarım canım sorun değil 3 ay önce yapmıştım 13 gün sürüyo ben 7 kilo vermiştim şimdi 67 kiloyla tekrar başladım 5 gün sonra biticek daha tartılmadım ama sonuş gözle görülüyo

isveçten sonra karataya geçmek sağlıksız olmayacak mı peki sizin içim? ben de mi öyle yapsam acaba :)

Kızlr benim gibi 25 kg vermek isteyenler ozelden bana numaralarını atsın. Whatsap grubu kuracagım keyıfle hep bıriıkte destek vererek kılo verecegiz. Beklıyorum numaralarınızı ozelden. Cok eglenıcez yaza kadar fıstık olacagızzzzzzzzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…