- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.914
- 333
merhaba kızlar bnde 14 kilo vermek istiyorum bugün basladım diyete insaallah olur
acı çehre diye bi tohum varmıs dün arkadsımdan duydum koştum aldım 2günde 1 kilo vermiş hatta günde 1 kilo verenler varmış. ona basladım bu sabah çayı kahveyi braktım yesilcay içiyorum. sakız çigniyorum sabahtan beri mideyi yoruyormus yemek istemiyormuş. bi de su sisemin içine bi cubuk tarcın attım hazmı kolaylastıryor. veee sogan suyu hazrladım yarın sabahta onu içmeye başlarm.. umarım basarılı olurum. :)
Tam olarak nasıl birsey acı çehre ?Nasıl birşey?bnde korktum acıdır diye ama hiç degilmiş kutuyu yerim bi kerede. kilo kaybıda garanti
Tesekkurler cnm peki nasil kullaniyorsun ac tok yada miktari ne kadarküçük siyah kuru üzüm gibi aktarlarda var
Anladım canım çok teşekkür ederim umarim hepimiz iyi sonuclar aliriz yaptigimiz diyetlerdensabah öğle aksam yemekten sonra 1tane ciğniyorm bu sabah basladım daha bakalm nasıl olck :)
Hoşgeldin canım aramıza:) bendeee diyet arkadaşı arıyorum kızlarr 30 kilo vermem lazım 17 yaşımda ve 90 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?