MERHABA , 5 AYDA 30 KG VERMEM GEREKİYOR. SİZCE HANGİ DİYETİ UYGULAMALIYIM FISTIKLAR ?

acı çehre diye bi tohum varmıs dün arkadsımdan duydum koştum aldım 2günde 1 kilo vermiş hatta günde 1 kilo verenler varmış. ona basladım bu sabah çayı kahveyi braktım yesilcay içiyorum. sakız çigniyorum sabahtan beri mideyi yoruyormus yemek istemiyormuş. bi de su sisemin içine bi cubuk tarcın attım hazmı kolaylastıryor. veee sogan suyu hazrladım yarın sabahta onu içmeye başlarm.. umarım basarılı olurum. :)

ama ben hiç acı yiyemem ki :s mesela bak mistik çayı var o da çok faydalı haberin olsun.

Acı cehreden cok hastaneye kaldırılan oldu. Kullanma. Bende 18 kg vermıstım bıraktım. 10 gerı aldım. Ve hepsıde vucudumdakı sudan gıtmıs olcum yapturdım. Canını sevıyosan kullanma. Karacıgerlerı kurtuyor bagsur yapıyor.

Kızlar benim de vermem gereken kocaman bi 36 kg var her zaman bu sefer başarıcam vericem deyip veremediğim kilolar.. Karatay diyeti bana da uygun geliyo bi haftaya yakın bi süredir yapıyorum kan şekerim hiç düşmüyo ve rahat ettiriyo beni yani karatay diyetine devam henüz kilo verebilmiş değilim çünkü tam anlamıyla yapamadım ama bundan sonra burdan destek alarak devam edebileceğimi düşünüyorum :) Allah yardımcımız olsun inşallah mayıs ayına çıtır fit bi vücutla çıkarız

Acı çehreyi ben de duydum fakat bağırsakları patlatma noktasına getiriyormuş aman kızlar dikkat edin ben de kullanmayın derim çoğu kişi hastanelik olmuş bu tohum yüzünden

Merhaba kızlar ben de varım.
Ben de bir başladım bir bozdum bu aralar ama rayına oturtacağım.
Belli bir diyet yapmıyorum ben kalori saymanın daha etkili olduğunu düşünüyorum.
Tek tip beslenmeye hayır :)

ben ayça kayanın diyetini yapıyorum .. 5 kilo fazlam var hedefim bir ay inşş...

Kızlar naptınız bugün ben kahvaltıda : 2 haşlanmış yumurta biraz peynir yedim öğle yemeğinde kuru fasulye ve göce salatası yedim 1 saatlik yürüyüşümü yaptim her şey bu ana kadar çok güzeldi ama annem simit almış eve geldiğimde dayanamayip simit yedim sizin diyetler nası gidiyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…