Merhaba açılan konuları nasıl silebiliriz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun adını aklında tutacak kadar zekiyse okusun zaten
Konunun adini aklinda tutmasina gerek yok. Bir sekilde denk gelen olursa kullanici adindan tum gecmis konularına ulaşabilir, konu sahibinin endisesi de bu zaten. O yuzden istedigi gibi bir sey mümkün değil.
Kullanici adini öğrenen/fark eden biri olursa da profili gizlemesinin bir anlami kalmaz.

öyle ısrarlı sormuşsun ki girip de profiline bakmamak imkansız. Ne kadar da detay vermişsin her konuda, tanıyan çıkar diye korkuyorsan üzgünüm ama evet çıkabilir. Konular da silinmiyor.

öyle ısrarlı sormuşsun ki girip de profiline bakmamak imkansız. Ne kadar da detay vermişsin her konuda, tanıyan çıkar diye korkuyorsan üzgünüm ama evet çıkabilir. Konular da silinmiyor.
Bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum açıkcası kapatma niyetiyle yazdım şuan. Yazsam yardımcı olurlar mı

İyide FBI CIA falan oesinizde ajan degilizki biz kim napsin bizim özel hayatı bir sürü sosyal medyada neler anlatıyorlar burda binlerce konu var konuyu mesajlara kapatın olsun bitsin ben hatırlamam bile kim ne yazmış.
Ben şehir belirttiğim için sıkıntıya gireceğimi düşündüm yakın çevremden biri benim olduğumu anlarsa diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…