- 13 Nisan 2007
- 33.925
- 103.663
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Sevimlipandaaaa
-
Konularınızı bilmiyorum da kim kimi nereden tanısın?Yazan olmuyor ama bilemedim
Konunun adini aklinda tutmasina gerek yok. Bir sekilde denk gelen olursa kullanici adindan tum gecmis konularına ulaşabilir, konu sahibinin endisesi de bu zaten. O yuzden istedigi gibi bir sey mümkün değil.Konunun adını aklında tutacak kadar zekiyse okusun zaten
Bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum açıkcası kapatma niyetiyle yazdım şuan. Yazsam yardımcı olurlar mıöyle ısrarlı sormuşsun ki girip de profiline bakmamak imkansız. Ne kadar da detay vermişsin her konuda, tanıyan çıkar diye korkuyorsan üzgünüm ama evet çıkabilir. Konular da silinmiyor.
Ben şehir belirttiğim için sıkıntıya gireceğimi düşündüm yakın çevremden biri benim olduğumu anlarsa diyeİyide FBI CIA falan oesinizde ajan degilizki biz kim napsin bizim özel hayatı bir sürü sosyal medyada neler anlatıyorlar burda binlerce konu var konuyu mesajlara kapatın olsun bitsin ben hatırlamam bile kim ne yazmış.
Neyse profilin kilitli hiç değilse eski konularına bakayım dedim göremedimBen şehir belirttiğim için sıkıntıya gireceğimi düşündüm yakın çevremden biri benim olduğumu anlarsa diye
Başka konum okunmuyor mu yani profile girinceNeyse profilin kilitli hiç değilse eski konularına bakayım dedim göremedim
Başka konum okunmuyor mu yani profile girince
Peki konu açıyoruz ya o konuyu alıntılanıp yorum yapan oluyor, eğer düzenleme yaparsam altınıdaki metin de değişir mi?Profilinden direkt göremezler ama kullanıcı adını ile ararlarsa yine çıkar
Değişmiyor, hem düzeltme zamanı da kısıtlı eski mesajlar düzenlenemiyorPeki konu açıyoruz ya o konuyu alıntılanıp yorum yapan oluyor, eğer düzenleme yaparsam altınıdaki metin de değişir mi?
Panik oldum şuanDeğişmiyor, hem düzeltme zamanı da kısıtlı eski mesajlar düzenlenemiyor
Sakin ol kim girecek de görecekPanik oldum şuan
Değişmez.Peki konu açıyoruz ya o konuyu alıntılanıp yorum yapan oluyor, eğer düzenleme yaparsam altınıdaki metin de değişir mi?
Eşim yanlış anlar diye korkuyorumSakin ol kim girecek de görecek
Eşin kadınlar kulübünde olduğunu biliyor muEşim yanlış anlar diye korkuyorum
Bilmiyor ben bile silinmediğini konunun yeni öğrendim bilsem hiç yazmazdımEşin kadınlar kulübünde olduğunu biliyor mu
E tamam eşin kadınlar kulübüne gelmesini gerektirecek ne aratabilir ki nasıl gelecek buralaraBilmiyor ben bile silinmediğini konunun yeni öğrendim bilsem hiç yazmazdım
Bilmiyorum sizce ben böyle bi halt yedim diyim miE tamam eşin kadınlar kulübüne gelmesini gerektirecek ne aratabilir ki nasıl gelecek buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?