- 21 Ekim 2021
- 875
- 481
- 53
- Konu Sahibi Sevimlipandaaaa
-
Ya ne anlattın ki konularında bu kadar dertlendin, boşver söyleme açma konuyu görmez bile boşuna adamın aklına karpuz kabuğu düşürmeBilmiyorum sizce ben böyle bi halt yedim diyim mi
Forumda oldugunuzu bile bilmeyen eşinize niye actiginiz konuları anlatacaksiniz ki?Bilmiyor ben bile silinmediğini konunun yeni öğrendim bilsem hiç yazmazdım
Ya takıntılarımdan bahsettim, bi ara aramız kötü oldu ondan, sonra evlilik süreci sorunlarından.Ya ne anlattın ki konularında bu kadar dertlendin, boşver söyleme açma konuyu görmez bile boşuna adamın aklına karpuz kabuğu düşürme
Yani görmez, görse de adın sanın belli değil onun da adı sanı belli değil kimin özeli olduğu belli değil bir şey olmazYa takıntılarımdan bahsettim, bi ara aramız kötü oldu ondan, sonra evlilik süreci sorunlarından.
Okusa bu sensin der öyle detay vermişimYani görmez, görse de adın sanın belli değil onun da adı sanı belli değil kimin özeli olduğu belli değil bir şey olmaz
Ya tamam da anlarsa o anlar bir, ne diye kızacak size özelimizi başkalarına anlattın diye mi? Siz kimsiniz ki mesela ben sizi tanımıyorum isterseniz en büyük sırrınızı verin ne yapacağım bu bilgiyle dış kapının dış mandalıyım mesela. Görürse içimi dökmem lazımdı tanıdıklara anlatmak istemedim böyle bir yol buldum dersinOkusa bu sensin der öyle detay vermişim
Kızacağını bildiğim için gerildim ya da bu sebepten bana güveni kaybolur mu diyeYa tamam da anlarsa o anlar bir, ne diye kızacak size özelimizi başkalarına anlattın diye mi? Siz kimsiniz ki mesela ben sizi tanımıyorum isterseniz en büyük sırrınızı verin ne yapacağım bu bilgiyle dış kapının dış mandalıyım mesela. Görürse içimi dökmem lazımdı tanıdıklara anlatmam istemedim böyle bir yol buldum dersin
Ha şu ev veren kayın aileye hiçbir şey yapmıyorlar o yüzden bir bilezik daha istedim diye konu açan üyesin seenYa takıntılarımdan bahsettim, bi ara aramız kötü oldu ondan, sonra evlilik süreci sorunlarından.
Ben mesela bir yakınımdan duymuş olsam gelin bir bilezik daha istiyor gözünü doyuramadık falan diye, sonra burda konuyu okusam direkt hatçe yenge senin gelin özelinizi indernetlerde anlatmış diye koşa koşa ispiklerim.Ha şu ev veren kayın aileye hiçbir şey yapmıyorlar o yüzden bir bilezik daha istedim diye konu açan üyesin seenBelli olmaz bakarsın okumuşş
Ya beybi bak bunuda takıntı yapıyosun şuan, yakalandın mı ne yapacaksın biliyo musun?, sonuna kadar inkar, sonuna kadar aa böyle siteden haberim bile yok +safa yatış. Sakın güvenilir olcam diye kendini patlatma relax ol ya. Zaten herkeste aynı sorunlar var binlerce konu var.Kızacağını bildiğim için gerildim ya da bu sebepten bana güveni kaybolur mu diye
Valla ben merakıma yenik düşüp sizin bütün konulara baktımMerhaba hesabı artık kullanmayı düşünmüyorum, açtığım konuları nasıl silebilirim? Yardımcı olabilir misiniz? Hesabı kapatınca kalsınlar istemiyorum.
İçim daraldıkça başkasıyla konuşamadıkça buraya yazdımValla ben merakıma yenik düşüp sizin bütün konulara baktımmaşallah altınından korunma yöntemine kadar her konudan başlık açmışsınız ama hangi il de yaşadığınıza rast gelmedim o kadar endişelenmeyin kim nereden bilecek de sizi tanıyacak..
Herkes içini döküyor, özelini paylaşanlarda oluyor ben birinin seni tanıyabileceğini sanmıyorum sonuçta Nick name lerimiz var. Tabi konularını ayrıtılı da okumadım hangi şehirdesin falan onlara denk gelmedim ama yine de sanmıyorum tanınabileceğini. Buraya böyle bir başlık açman daha dikkat çekici oldu an itibarıylaİçim daraldıkça başkasıyla konuşamadıkça buraya yazdım
BunuOkusa bu sensin der öyle detay vermişim
6 Eylülde nişanlıydınız, nikaha 1 hafta kala mı konu açmıştınız ? 100 gram altın isteğinizi en son 120 gram olarak güncellemiştiniz. Artık evlendiğinize göre: 120 gram altın taktılar mı sahi ?Eşim yanlış anlar diye korkuyorum
E anlatmasaydinBu çok kötü değil mi özel hayat anlatıyoruz ama silinmiyor
Forum o gelinlerle dolu aslında.Ben mesela bir yakınımdan duymuş olsam gelin bir bilezik daha istiyor gözünü doyuramadık falan diye, sonra burda konuyu okusam direkt hatçe yenge senin gelin özelinizi indernetlerde anlatmış diye koşa koşa ispiklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?