Merhaba açılan konuları nasıl silebiliriz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ne anlattın ki konularında bu kadar dertlendin, boşver söyleme açma konuyu görmez bile boşuna adamın aklına karpuz kabuğu düşürme
Ya takıntılarımdan bahsettim, bi ara aramız kötü oldu ondan, sonra evlilik süreci sorunlarından.

Okusa bu sensin der öyle detay vermişim
Ya tamam da anlarsa o anlar bir, ne diye kızacak size özelimizi başkalarına anlattın diye mi? Siz kimsiniz ki mesela ben sizi tanımıyorum isterseniz en büyük sırrınızı verin ne yapacağım bu bilgiyle dış kapının dış mandalıyım mesela. Görürse içimi dökmem lazımdı tanıdıklara anlatmak istemedim böyle bir yol buldum dersin

Kızacağını bildiğim için gerildim ya da bu sebepten bana güveni kaybolur mu diye

Foruma girince kapı gibi ilk mesaj sabit kurallar yazıyor bizim insanimiz neden okuma özürlü

Silemezsin konu, ancak çok spesifik bilgiler verdiysen belki onları silebilir adminler. Ne varsa dökmüşsun sen de bacım ya... Korunmak istemeyen mal Nisanlina dikkat et iyi düşün. Güveni kaybolsa ne olacak dert etmen gereken başka şeylerin var. Söyleme kimseye bişey gerek yok.

Ha şu ev veren kayın aileye hiçbir şey yapmıyorlar o yüzden bir bilezik daha istedim diye konu açan üyesin seen Belli olmaz bakarsın okumuşş
Ben mesela bir yakınımdan duymuş olsam gelin bir bilezik daha istiyor gözünü doyuramadık falan diye, sonra burda konuyu okusam direkt hatçe yenge senin gelin özelinizi indernetlerde anlatmış diye koşa koşa ispiklerim.

Kızacağını bildiğim için gerildim ya da bu sebepten bana güveni kaybolur mu diye
Ya beybi bak bunuda takıntı yapıyosun şuan, yakalandın mı ne yapacaksın biliyo musun?, sonuna kadar inkar, sonuna kadar aa böyle siteden haberim bile yok +safa yatış. Sakın güvenilir olcam diye kendini patlatma relax ol ya. Zaten herkeste aynı sorunlar var binlerce konu var.
Bazı kadınlara manipülasyon dersi verilmeli, valla benimde eşim bilmiyor bilsin istemiyorum saklı gizli devlet sırrı olduğu için mi tabiki değil, görse skandal olur mu tabili olmaz ama yinede özelim olarak görüyorum burayı.

Merhaba hesabı artık kullanmayı düşünmüyorum, açtığım konuları nasıl silebilirim? Yardımcı olabilir misiniz? Hesabı kapatınca kalsınlar istemiyorum.
Valla ben merakıma yenik düşüp sizin bütün konulara baktım maşallah altınından korunma yöntemine kadar her konudan başlık açmışsınız ama hangi il de yaşadığınıza rast gelmedim o kadar endişelenmeyin kim nereden bilecek de sizi tanıyacak..

Bu üyemizin konuları neymiş diye merak ettim ben şimdi
Bak buda bir konu
Bu konuyu okuyan senin konularını merak edecek
Hadi çık işin içinden

İçim daraldıkça başkasıyla konuşamadıkça buraya yazdım

On yıldır kullanıyorum.ayni şehirde oturduğum kişiler var ama tanıdık kimse çıkmadı.boyle bı olasılık çok çok düşük boşuna korkmayın

İçim daraldıkça başkasıyla konuşamadıkça buraya yazdım
Herkes içini döküyor, özelini paylaşanlarda oluyor ben birinin seni tanıyabileceğini sanmıyorum sonuçta Nick name lerimiz var. Tabi konularını ayrıtılı da okumadım hangi şehirdesin falan onlara denk gelmedim ama yine de sanmıyorum tanınabileceğini. Buraya böyle bir başlık açman daha dikkat çekici oldu an itibarıyla forumda msjlar Nasıl siliniyor diye aratsaydın zaten silinemeyeceğini anlardın.

Forum o gelinlerle dolu aslında. Hatçe yenge aralarından kendi gelinini arayıp, bulur artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…