- 21 Ekim 2021
- 916
- 520
- 53
- Konu Sahibi Sevimlipandaaaa
Konu kalır ama birisi kullanıcı profiline girip geçmiş konularına mesajlarına falan bakamaz sadeceGörünmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu kalır ama birisi kullanıcı profiline girip geçmiş konularına mesajlarına falan bakamaz sadeceGörünmez
Bu çok kötü değil mi özel hayat anlatıyoruz ama silinmiyorKonu kalır ama birisi kullanıcı profiline girip geçmiş konularına mesajlarına falan bakamaz sadece
Konu silinmez ama profili gizlerse açtığı konular görünmezKonu kalır ama birisi kullanıcı profiline girip geçmiş konularına mesajlarına falan bakamaz sadece
Kural böyle yapacak bişey yokBu çok kötü değil mi özel hayat anlatıyoruz ama silinmiyor
İşin sıkıntısı detay veriyoruz ya konularda yani tanıdık biri okusa aa bu şuydu demez miKonu silinmez ama profili gizlerse açtığı konular görünmez
Sitede benzer şekilde açılmış belki de binlerce konu var ve konular her saat artıyor. Geriye dönüp sizin konunuza denk gelmeleri düşük ihtimalBu çok kötü değil mi özel hayat anlatıyoruz ama silinmiyor
Bdv sayfasinda kullanici adıyla aranirsa konular gorunur.Konu silinmez ama profili gizlerse açtığı konular görünmez
İnternette kimliği belli edecek paylaşim yapmamak lazım işte maalesef. Durumunuz çok özel ve kritik ise yetkili birine ulaşın belki konunun siz tarafından atılan ilk mesajını düzenleyip öyle yok edebilirlerBu çok kötü değil mi özel hayat anlatıyoruz ama silinmiyor
Üzüldüm bayağı silemediğim için hani arama motoruna yazsalar belki benim konum çıkacak düşük de ihtimal olsa baika BİR forumda siliniyor bilmiyordumSitede benzer şekilde açılmış belki de binlerce konu var ve konular her saat artıyor. Geriye dönüp sizin konunuza denk gelmeleri düşük ihtimal
O kadar çok benzer konular açılıyor ki yani birinin sizi tanıması çok zorİşin sıkıntısı detay veriyoruz ya konularda yani tanıdık biri okusa aa bu şuydu demez mi
O bile yeterli ama kimle görüşeceğim kiİnternette kimliği belli edecek paylaşim yapmamak lazım işte maalesef. Durumunuz çok özel ve kritik ise yetkili birine ulaşın belki konunun siz tarafından atılan ilk mesajını düzenleyip öyle yok edebilirler
Konunun adını aklında tutacak kadar zekiyse okusun zatenBdv sayfasinda kullanici adıyla aranirsa konular gorunur.
Eski sayfalara gidilip bakılırsa gorunur.
Aşağıdaki benzer konular arasina girerse gorunur.
Sadece kullanıcı adina tiklayarak profilden bakılamaz.
Şehir belirtmiştim konumda ordan çıkarabilirler diye korkuyorumO kadar çok benzer konular açılıyor ki yani birinin sizi tanıması çok zor
Bir de eşim kullandığımı bilmiyor ben biraz içimi dökmek için kullandım siteyiŞehir belirtmiştim konumda ordan çıkarabilirler diye korkuyorum
İşte detay vermemek lazım da yine de sanmıyorum tanıdık birine denk geleceğiniziŞehir belirtmiştim konumda ordan çıkarabilirler diye korkuyorum
Şey olabiliyor mesela ben bilmem ne ameliyatından bahsettim. Arama kısmına onu yazıp benim mesajı bulup siz bu ameliyatı olmuşsunuz nasıl oldu diye soranlar olabiliyor. Ama dertle ilgili soran olmaz diye düşünüyorumÜzüldüm bayağı silemediğim için hani arama motoruna yazsalar belki benim konum çıkacak düşük de ihtimal olsa baika BİR forumda siliniyor bilmiyordum
Görünür. Bdv de aratılırsa o kişinin konuları çıkarGörünmez
Ya konularınıza yazan olmazsa konular uzay boşluğunda kaybolur bence.İşin sıkıntısı detay veriyoruz ya konularda yani tanıdık biri okusa aa bu şuydu demez mi
Yazan olmuyor ama bilemedimYa konularınıza yazan olmazsa konular uzay boşluğunda kaybolur bence.
İyide FBI CIA falan oesinizde ajan degilizki biz kim napsin bizim özel hayatı bir sürü sosyal medyada neler anlatıyorlar burda binlerce konu var konuyu mesajlara kapatın olsun bitsin ben hatırlamam bile kim ne yazmış.Bu çok kötü değil mi özel hayat anlatıyoruz ama silinmiyor