Merhaba adete 1 gün kala

bebek1605

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
28
5
6
25
Merhaba adetime 1 gün var bu sabah karnım aşırı agriyor belimde agriyor akıntım hiç yok kupkuru hamilelik belirtisimi yoksa adet mi olcam cevaplayın dün test yaptım akşam negatif çıktı

Belirtileriniz neler bende de üç gün kaldı regle . Uyku hali halsizlik ve mide bulantısı oluyor

Merhaba adetime 1 gün var bu sabah karnım aşırı agriyor belimde agriyor akıntım hiç yok kupkuru hamilelik belirtisimi yoksa adet mi olcam cevaplayın dün test yaptım akşam negatif çıktı
Sizinle aynı durumdayım bugün gecikmemin 6. Günü idrar testinde negatif kan testi vermeyi bekliyorum inşAllah gebeyizdir

Bas ağrı kasik ve bacak agrim var sancimda hem belde hem kasıkda var. Bundan 3 gun önce akintimda kil gibi ince kırmızılık vardi bugünde 1 damla kahverengi akıntı oldu şuan normal beyaz akintim var

Dün yaptım negatif çıktı. Aslında düşünmüyorum korunuyorum. Ama gelirse de basımın üstünde yeri var. Rabbim isteyen herkese sana da nasip etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…