Belirtilerin neydiBenim bir hafta geçince testim pozitif oldu beklemelisin
Midem bulantım yok ama sürekli yatmak istiyorumBelirtileriniz neler bende de üç gün kaldı regle . Uyku hali halsizlik ve mide bulantısı oluyor
Sizinle aynı durumdayım bugün gecikmemin 6. Günü idrar testinde negatif kan testi vermeyi bekliyorum inşAllah gebeyizdirMerhaba adetime 1 gün var bu sabah karnım aşırı agriyor belimde agriyor akıntım hiç yok kupkuru hamilelik belirtisimi yoksa adet mi olcam cevaplayın dün test yaptım akşam negatif çıktı
Ben şu an 8.haftamdayım hala uyku hariç bi belirtim yok cnm kişiden kişiye değişir bu durumBelirtilerin neydi
12 gün geçtiiii ablammmmm tıkk yokBenim bir hafta geçince testim pozitif oldu beklemelisin
Verince sonucu haber ver cnm merak ederimSizinle aynı durumdayım bugün gecikmemin 6. Günü idrar testinde negatif kan testi vermeyi bekliyorum inşAllah gebeyizdir
Tamamdır aile büyüklerim 10 gün geciksin öyle git diyorlar o yüzden bende onu bekliyorumVerince sonucu haber ver cnm merak ederim
Kan verdim sonuç yarın çıkacak inşallah hayırlı haberler alırım inşallahVerince sonucu haber ver cnm merak ederim
İnsallah canım ben daha vermedim teste yapmadım bekliyorum biraz daha rabbim bana nasip etti sanada etsin 7 aylık oğlum varKan verdim sonuç yarın çıkacak inşallah hayırlı haberler alırım inşallah
Merhabalar sonucu bizimle de paylaşın benim de durumum sizin gibiKan verdim sonuç yarın çıkacak inşallah hayırlı haberler alırım inşallah
0 çıktı yani negatifMerhabalar sonucu bizimle de paylaşın benim de durumum sizin gibi
Merhaba belirti olarak neler yaşıyorsunuzMerhabalar sonucu bizimle de paylaşın benim de durumum sizin gibi
Hmm üzüldüm inşallah nasip olur0 çıktı yani negatif
Test yaptın mı inşallah bebiş vardırBas ağrı kasik ve bacak agrim var sancimda hem belde hem kasıkda var. Bundan 3 gun önce akintimda kil gibi ince kırmızılık vardi bugünde 1 damla kahverengi akıntı oldu şuan normal beyaz akintim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?