Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken değil mi bir kaç gün kala testlerin yapılması daha sağlıklımerhaba adetime 7 gün kala test yaptim ilk önce zor gözüken sonra belirginlesen bir çizgi var sizce hamile olabilir miyim
2 senedir beklediğim için bel ve kasik ağrım olunca dayanamadim resim yüklenmesini anlayabilsem koyucam da yani olmasa çıkar mı çizgiÇok erken değil mi bir kaç gün kala testlerin yapılması daha sağlıklı
Ortalama 7 gün öncesinde yumurtlama olmuş olsa şu anda kesin bilgi için kan testi daha sağlıklı olacaktır. Çizgi 10 dakika içinde çıktıysa 2 3 gün sonra tekrarlayın.2 senedir beklediğim için bel ve kasik ağrım olunca dayanamadim resim yüklenmesini anlayabilsem koyucam da yani olmasa çıkar mı çizgi
Evet çizgi çok az gözüküyordu sonradan daha belirgin oldu yarın kan vvereceğim inşallah çıkarOrtalama 7 gün öncesinde yumurtlama olmuş olsa şu anda kesin bilgi için kan testi daha sağlıklı olacaktır. Çizgi 10 dakika içinde çıktıysa 2 3 gün sonra tekrarlayın.
İnşallah güzel haberler alırsınız![]()
merhaba kan verdiniz mi;? foto ekler misiniz merak ettimEvet çizgi çok az gözüküyordu sonradan daha belirgin oldu yarın kan vvereceğim inşallah çıkar
Evet verdim negatif cikti nasıl 4 tane testte cizgi çıkıyor anlamış değilim pkos var bende tedavi oluyorum 2 ay ara vermiştim belki olur diye testler yüzünden umutlanmistim resim yüklenmesini yapamadım ben nasil oluyormerhaba kan verdiniz mi;? foto ekler misiniz merak ettim
mesaj yazarken altta dosya ekle butonu var ataç şeklinde.ordan seçip yükleyinEvet verdim negatif cikti nasıl 4 tane testte cizgi çıkıyor anlamış değilim pkos var bende tedavi oluyorum 2 ay ara vermiştim belki olur diye testler yüzünden umutlanmistim resim yüklenmesini yapamadım ben nasil oluyor
Denedim olmadı ama zaten negatif cikti niye 4 tane testte çizgi var anlamıyorum smdi tedaviye devam etcem gonaf diye igne olucam klomene yanıt vermedim varmi böyle Bi tedavi ile hamile olanmesaj yazarken altta dosya ekle butonu var ataç şeklinde.ordan seçip yükleyin
ben iki kere klomen kullanım aama tutmadıDenedim olmadı ama zaten negatif cikti niye 4 tane testte çizgi var anlamıyorum smdi tedaviye devam etcem gonaf diye igne olucam klomene yanıt vermedim varmi böyle Bi tedavi ile hamile olan
İğneli tedaviye gecmedinizmi sonraki asama igneben iki kere klomen kullanım aama tutmadı
hayır yeni evliyim ben ikiz istediğim için kullandım ama tek bile olmadıİğneli tedaviye gecmedinizmi sonraki asama igne
Bende 1 buçuk senelik evliyim 1 sene sonra başladım tedaviye klomen ve 1 asilama olumsuz oldu nasip bakalım smdi adeti bekliyorum tekrar devam tedaviye inşallah hepimizin olur Rabbım boş bırakmasın kucagimizihayır yeni evliyim ben ikiz istediğim için kullandım ama tek bile olmadı![]()
Merhaba doktor yazmadan klomen kullanabilir miyiz?ben iki kere klomen kullanım aama tutmadı
bana doktor yazdı.2 sezeryan olduğum için daha önce fazla ameliyat olmak istemiyorum diye açıkladım o da yazdı ve takip yaptıMerhaba doktor yazmadan klomen kullanabilir miyiz?
Doktor banada yazacakti ama yasim genç olduğu için yazmadi eczaneden alıp kullansam bir zararı olur mu? Nasıl olsa Doktor yazacaktibana doktor yazdı.2 sezeryan olduğum için daha önce fazla ameliyat olmak istemiyorum diye açıkladım o da yazdı ve takip yaptı
Hayir sakın rast gele kullanma onun dozu var doktor ayarlıyor yumurtanın büyümesine göre takip ediyor ve pahalı o doktor raporla yazıyorDoktor banada yazacakti ama yasim genç olduğu için yazmadi eczaneden alıp kullansam bir zararı olur mu? Nasıl olsa Doktor yazacakti
5 aylık evliyim Aralık ayından beri adetim düzensiz oldu bekarken duzenliydi hiç aksama olmazdiNe kadarlık evlisin adetlerin nasıl duzenlimi
Doz ayarlandigini bilmiyordum bu ay hayit tohumu çayı kullandım bakalım nasip olmazsa önümüzdeki ay başka doktora giderimHayir sakın rast gele kullanma onun dozu var doktor ayarlıyor yumurtanın büyümesine göre takip ediyor ve pahalı o doktor raporla yazıyor