Tüp Bebek Merkezleri Merhaba Ağustos 2025 tüp Bebek merkezi araştırıyorum. 2 denemem olacak

Merhaba Ağustos 2025 tüp Bebek merkezi araştırıyorum. Medical Park Meryem kürek eken ve Memorial semra kahraman arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz ....
Ben Meryem hocanın hastasıyım memnun kaldığım noktalar da var eksi yanların da var. Gittiğinizde cok bekliyorsunuz benim ilk transferim olacak bende sonucu merak ediyorum daha önce başka merkezlerde 6 kere denedim

Ben Meryem hocanın hastasıyım memnun kaldığım noktalar da var eksi yanların da var. Gittiğinizde cok bekliyorsunuz benim ilk transferim olacak bende sonucu merak ediyorum daha önce başka merkezlerde 6 kere denedim
hayırlısı ile inşallah yavrunuza kavuşursunuz. lütfen sonucu belirtebilir misiniz. teşekkürler..

merhaba bugün adet oldum yarın için ipek nur hoca ile 2. günüm olduğu için işlemlere başlıyoruz. tüp bebek için 2 hafta önce görüştüm tüm tahliller vs verildi. adetin 2. günü çağrıldım tedavi için. yarın nasıl bir aşama var acaba?

Kızlar ben tüp Bebek yaptım ve ilk denemede tuttu Önerim Brüksel tüp Bebek merkezi Doktorumuz Cem Çelik

Önce negans diye bir site var oradan ilaç aldık eşimde bende 1.5 ay kadar düzenli olarak kullandık vitamin takviye ilaçlar bunlar tabi herşeyden önce doktor bey benden rahim filmi eşimden sperm testi istedi ve bir sürü kan tahlili ardından bu bahsettiğim ilaçları kullandım sonra iğne kullanmaya başladım 1,5 ayın sonunda çatlatma iğneleri bir hafta kadar kullandım ardından yumurtalarım toplandı eşimin sperm sayısı az ve hareketliliği olmadığı için piezoelektrik diye bir uygulama yaptılar bunun spermleri harekete geçiren elektirik akımı verdiklerini söylediler yumurtalar toplandıktan sonra adet olmayı bekledim adet olduktan sonra bir takım ilaçlar almayı başladım bunların başında estrofem geliyor sonrada transfer için bir uygulama yapıldı bu embriyoglue yani embriyo yapıştırma tutması için olduğu söylendi bunuda yaptırdık sonra da transfer oldum işte ve tuttu şuan bebeğim 6 aylık

Ben de Cem Bey de 1 denemede tüp bebek oldum ama tutmadı bizde herhangi bir işlem yapılmadı sadece yumurta yapıştırıcıyı sordular onu da yaptırdık. Öncesinde normal hamile kaldım ama düşük oldu. Bana pek şans getirmedi

Sorun sizdemi eşinizde miydi peki

Aslında sorun yoktu. Ben de yumurta rezervi düşüklüğü var ama yumurta elde edildi sonuçta biyokimyasal gebelik oldu. 2. tüp bebeğe de Cem Bey de yine devam etmek istedik enmbriyo genetiğine bakacaktı. Bunu ilk tüp bebekte yapabilirdi zaten ben bir düşük yapmıştım. çok pahalı olduğu için başka bir yeri tercih ettik. Birkaç konu daha var onları yazmak istemiyorum.

Benim eşimde çift taraflı varikosel vardı sperm sayısı sadece 600 bindi önce varikosel ameliyatı oldu ameliyattan sonra sperm sayısı 26 milyona çıktı ama yinede yetmedi çocuk için en son bizde yaşımız daha da geçmeden tüp Bebek yapalım dedik yaklaşık 200 bin tuttu diyebilirim aslında 160 bin falan la tedavi bitti ama geriye 5 tane daha embriyo bıraktık bunları beş yıl hastanelerinde saklıyorlar 45 bin TL karşılığında tabi o zamanlar öyleydi şimdi ne kadar tutar bilmiyorum

Hangi doktorlarla görüştünüz memorialda bazen farklı doktorlar olabiliyor

Merhaba canım mega medipol Gonca hanımı önerebilirim bende orada tedavi görüyorum çok tatlı ve tecrübeli bir doktor ben şahsen güveniyorum

transfer işleminiz oldu mu ? inşallah pozitif sonuçlanmıştır.
bende gonca hanımda aşılama yaptırdım ama olmadı malesef şuan tüp bebek düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…