Ben Meryem hocanın hastasıyım memnun kaldığım noktalar da var eksi yanların da var. Gittiğinizde cok bekliyorsunuz benim ilk transferim olacak bende sonucu merak ediyorum daha önce başka merkezlerde 6 kere denedimMerhaba Ağustos 2025 tüp Bebek merkezi araştırıyorum. Medical Park Meryem kürek eken ve Memorial semra kahraman arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz ....
hayırlısı ile inşallah yavrunuza kavuşursunuz. lütfen sonucu belirtebilir misiniz. teşekkürler..Ben Meryem hocanın hastasıyım memnun kaldığım noktalar da var eksi yanların da var. Gittiğinizde cok bekliyorsunuz benim ilk transferim olacak bende sonucu merak ediyorum daha önce başka merkezlerde 6 kere denedim
Merhaba canım mega medipol Gonca hanımı önerebilirim bende orada tedavi görüyorum çok tatlı ve tecrübeli bir doktor ben şahsen güveniyorumBen İstanbul'dayim. 2. Tüp Bebek denemem olacaği için iyi bir doktor araştırıyorum
Gonca Hanım'la ilk denemeniz mi acaba?Merhaba canım mega medipol Gonca hanımı önerebilirim bende orada tedavi görüyorum çok tatlı ve tecrübeli bir doktor ben şahsen güveniyorum
Hangi doktorlarla görüştünüz memorialda bazen farklı doktorlar olabiliyorBende Şişli memorial diyorum ikinci tedavim çok güzel gitti inşallah sonuçta güzel olur
Hangi işlemleri gördünüz acaba acabaKızlar ben tüp Bebek yaptım ve ilk denemede tuttu Önerim Brüksel tüp Bebek merkezi Doktorumuz Cem Çelik
Ben de Cem Bey de 1 denemede tüp bebek oldum ama tutmadı bizde herhangi bir işlem yapılmadı sadece yumurta yapıştırıcıyı sordular onu da yaptırdık. Öncesinde normal hamile kaldım ama düşük oldu. Bana pek şans getirmediÖnce negans diye bir site var oradan ilaç aldık eşimde bende 1.5 ay kadar düzenli olarak kullandık vitamin takviye ilaçlar bunlar tabi herşeyden önce doktor bey benden rahim filmi eşimden sperm testi istedi ve bir sürü kan tahlili ardından bu bahsettiğim ilaçları kullandım sonra iğne kullanmaya başladım 1,5 ayın sonunda çatlatma iğneleri bir hafta kadar kullandım ardından yumurtalarım toplandı eşimin sperm sayısı az ve hareketliliği olmadığı için piezoelektrik diye bir uygulama yaptılar bunun spermleri harekete geçiren elektirik akımı verdiklerini söylediler yumurtalar toplandıktan sonra adet olmayı bekledim adet olduktan sonra bir takım ilaçlar almayı başladım bunların başında estrofem geliyor sonrada transfer için bir uygulama yapıldı bu embriyoglue yani embriyo yapıştırma tutması için olduğu söylendi bunuda yaptırdık sonra da transfer oldum işte ve tuttu şuan bebeğim 6 aylık
Sadece ilaclar mi bu kadar tuttu?Ben havuz işlemi yaptırdım vitaminler hariç 85 bini geçmiştir. 10 gün kadar kullandım 1. Denemede. Birde transfer sonrası var onlarda 25 bini buldu
Problem neydi canım ? Ne kadar tuttu bir de . Teşekkürler .Kızlar ben tüp Bebek yaptım ve ilk denemede tuttu Önerim Brüksel tüp Bebek merkezi Doktorumuz Cem Çelik
Tek söylenilen yumuProblem neydi canım ? Ne kadar tuttu bir de . Teşekkürler .
rta rezervi düşüklüğüSadece ilaclar mi bu kadar tuttu?
Vitamin ilaç 2 kez yumurta toplama işlemi vs transfer toplamda 400 bini bulduSadece ilaclar mi bu kadar tuttu?
Evet. İlaç vitamin 2 kez toplama işlemi transfer 400 bini bulduSadece ilaclar mi bu kadar tuttu?
Merhaba hayır geçen sene denedik fakat ilaçlar bende ateş yaptı cuma günü 2. Transferim olacak ve doğal ilerliyoruz şuana kadar çok güzel umarım sonuçta güzel olurGonca Hanım'la ilk denemeniz mi acaba?
evet ilaçlar sadece havuz işlemi ile beraber ilaç vitamin transfer vs 400 bulduSadece ilaclar mi bu kadar tuttu?
Hangi doktorlarla görüştünüz memorialda bazen farklı doktorlar olabiliyor
Merhaba canım mega medipol Gonca hanımı önerebilirim bende orada tedavi görüyorum çok tatlı ve tecrübeli bir doktor ben şahsen güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?