Çocuk Hastalıkları merhaba anneler yardimmm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

slvishn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
115
58
38
32
Selam anneler bende tazecik bir anne olarak sizlere bisi danismak istiyorum yarinla birlikte 30 gunluk bir bebegim var ishal ama sanki kakasini yaparken zorlaniyo farkettim bebek bakim ortusu serdim altini actim ve bebegim kakasini ancak popo arasini temizlerken ypabiliyor sizdede oldumu nr yapabilirimm ?

Annesi daha çok küçük kakası zaten sulu oluyo ne yiyo ki ne yapsın. Benim 7 aylık kızım var ek gıda yediği halde kıvamlı yapıyo. İshal olması için günde 6-7 bez yapması lazım diye biliyorum. Gazı olabilir ve sizin makatına yaptığınız dokunuşlar rahatlatıyo olabilir. Ama aklına takılıyosa kontrole gittiğinde dr sor daha çok küçük annesi

Soylediklerinin aynisini bugun doktora gittik o soyledi gece 3 gunduz 3 bez degistiriyorum bide .. evet cok sulu doktor bol bol emzir ileride duzelir dedi sakin sutunu vrmemezlik yapma dedi bu arada tesekkur ederimmm:) :)

Soylediklerinin aynisini bugun doktora gittik o soyledi gece 3 gunduz 3 bez degistiriyorum bide .. evet cok sulu doktor bol bol emzir ileride duzelir dedi sakin sutunu vrmemezlik yapma dedi bu arada tesekkur ederimmm:) :)
Rica ederim düzelir inşallah annesi. Bende daha taze anneyim bebişlerle büyüyoruz bizde öğreniyoruz

Ay evet valla minikler kendileriyle birliktr bizide buyutuyor :) allah onlara hayirli kader yazsin saglikli olsunlar insallahhh :)

bebekler makatı kullanmayı bilmediğinden yalancı kabızlık denilen bir döneme girerlermiş bir aylıkken.bu 20 gün sürer diye okuduk.bizde de aynı durum var.

sadece anne sutu alan bi bebek ishal olmaz canim, ama bol sulu civik kaka yapar .. bi sorun yok yani, sen emzir bol bol sutun çogalsin, bebek emsin guzel buyusun : )

sutun yeterli oldugunda hardal renginde civik kaka yapar, çok emerse yesile doner rengi
aç kalirsa bilye gibi top top kaka yapar yani kabiz olur

bi sure sonra iki uç gune bire dusebilir kaka sayisi ama civiksa yine kabiz sayilmaz ..

guzel gunlerde saglikla buyut insallah bebegini

Verdigin harika bilgiler icin tesekkur ederjmmmmm :) aminn tsekkur edrrimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…