Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim çok mutsuzum

Baya uzun süredir boşanmayı düşünüyorum hep aklımın bı köşesinde duruyo ama cesaret edemiyorum yapamıyorum ya sonra pişman olursam bide bı kızım var onu da düşünüyorum ama kabullenemiyorum beni aldatmasını kendime hakim olamıyorum çirkin biri de değilim
Ne çirkinler var kaç tane erkeği kul köle eden.onunla ne alakası var ? Çirkin olsan bile birşekilde evlenmiş

Eee buna rağmen hala aynı evde yaşamaya devam ediyorsan ne bekliyorsun ki böyle devamlı aldatır. Eğer boşanmayacaksan üç maymunu oynamaya devam

Ya Skype da nasıl bilmem ama zamanında üye olduğum ama artık aktif olmadığım sitelerden bama mail geliyor sürekli su yazdı bu mesaj attı diye. Hani merak edilsin giriş yapılsın diye. Öyle biseydir um
Eee buna rağmen hala aynı evde yaşamaya devam ediyorsan ne bekliyorsun ki böyle devamlı aldatır. Eğer boşanmayacaksan üç maymunu oynamaya

Eee buna rağmen hala aynı evde yaşamaya devam ediyorsan ne bekliyorsun ki böyle devamlı aldatır. Eğer boşanmayacaksan üç maymunu oynamaya devam et beni anlayacak kimse yokk Eşimle 3. Sene oldu evleneli. Ama beni beğenmiyo ten uyumu ola bilir diye söyledi bana Zaman ver düzelir dedi:
Bı kadin için o kadar kötü bı durum ki bu yani sadece yaşayanlar anlar beni.. sonra bana dedi nolucak böyle yaşayib gidelim bı kelimeyi duyduğumda anladım ki artiq kafasında ayarlamış her şeyi yani istemiyo beni. Beğenmiyo bı kadin gibi onun ilgisini hiç çekemedim naptim olmadı yanında süslensem bile sanki hiç fark yokmuş gibi hiç bakmıyo bile cinsel ilişkimiz zaten ayda 2 , 3 defa oluyo o da ben istiyorum diye. Başlarda düşündüm belki huyu böyle ama Yok öyle değilmiş öyle olsa başkalarıyla konuşmazz beni aldatmaz Yani çok kötü mutsuz berbat bı durumdayım hiç böyle hayel etmemişdim üstüne de beni aldattı telefonda yazışmaların tuttum neyse affettim o günden içime bı şuphe düştü ve ben asla hisselerimde yanılmam yanilmadımda sonra vacapta engellediği kızları gördüm söylemedim sonra Instagram da yazişmalarını gördüm.neysee..
Affetim ama yanlıs yaptım demekki afettigimle kaldım kendisine daha soğlemedim ama artıq yüzünü bile görmek istemiyorum tamamen çıksın hayatımdan 3 senedir sadece kendimi kandirmişim o kaldığı yerden devam etmiş hep..
Boşanıcam istemiyorum böyle evliliği onun davranışları hareketleri umursamazlıği yoruldum artık bende çok soğudum 3 senedi sabr ediyorum olmuyo
Keşke baştan boşansaydım belki bu kadar acı çekmezdim piskolojim mahv oldu bitsin artık istiyorum

Bı kadin için o kadar kötü bı durum ki bu yani sadece yaşayanlar anlar beni.. sonra bana dedi nolucak böyle yaşayib gidelim bı kelimeyi duyduğumda anladım ki artiq kafasında ayarlamış her şeyi yani istemiyo beni. Beğenmiyo bı kadin gibi onun ilgisini hiç çekemedim naptim olmadı yanında süslensem bile sanki hiç fark yokmuş gibi hiç bakmıyo bile cinsel ilişkimiz zaten ayda 2 , 3 defa oluyo o da ben istiyorum diye. Başlarda düşündüm belki huyu böyle ama Yok öyle değilmiş öyle olsa başkalarıyla konuşmazz beni aldatmaz Yani çok kötü mutsuz berbat bı durumdayım hiç böyle hayel etmemişdim üstüne de beni aldattı telefonda yazışmaların tuttum neyse affettim o günden içime bı şuphe düştü ve ben asla hisselerimde yanılmam yanilmadımda sonra vacapta engellediği kızları gördüm söylemedim sonra Instagram da yazişmalarını gördüm.neysee..
Affetim ama yanlıs yaptım demekki afettigimle kaldım kendisine daha soğlemedim ama artıq yüzünü bile görmek istemiyorum tamamen çıksın hayatımdan 3 senedir sadece kendimi kandirmişim o kaldığı yerden devam etmiş hep..
Boşanıcam istemiyorum böyle evliliği onun davranışları hareketleri umursamazlıği yoruldum artık bende çok soğudum 3 senedi sabr ediyorum olmuyo
Keşke baştan boşansaydım belki bu kadar acı çekmezdim piskolojim mahv oldu bitsin artık istiyorum
Çok zor. İnsan ne umutlarla hayallerle evleniyor ve kabullenmesi zor oluyordur eminim. Ama saba bir kadın olarak bakamıyorsa evli kalmanın anlamı yok bence. Sana yazık. Herkes kendi dünyasının başrolü. Hayatı kaçırma. Neden sana değer vermeyen bir adam için mutsuz bir evlilik sürdüresin. Ayrıl ve kendi yoluna bak. Kızın varmış. Onun psikolojisini düşün. Anne ve babasının ilişkisi onun için rehber olacak ilerde. Onu kocası aldattığı da normal karşılamasın. Çok zor karar ama artık kanma ve inanma bence.

Çok zor. İnsan ne umutlarla hayallerle evleniyor ve kabullenmesi zor oluyordur eminim. Ama saba bir kadın olarak bakamıyorsa evli kalmanın anlamı yok bence. Sana yazık. Herkes kendi dünyasının başrolü. Hayatı kaçırma. Neden sana değer vermeyen bir adam için mutsuz bir evlilik sürdüresin. Ayrıl ve kendi yoluna bak. Kızın varmış. Onun psikolojisini düşün. Anne ve babasının ilişkisi onun için rehber olacak ilerde. Onu kocası aldattığı da normal karşılamasın. Çok zor karar ama artık kanma ve inanma bence
Çok zor. İnsan ne umutlarla hayallerle evleniyor ve kabullenmesi zor oluyordur eminim. Ama saba bir kadın olarak bakamıyorsa evli kalmanın anlamı yok bence. Sana yazık. Herkes kendi dünyasının başrolü. Hayatı kaçırma. Neden sana değer vermeyen bir adam için mutsuz bir evlilik sürdüresin. Ayrıl ve kendi yoluna bak. Kızın varmış. Onun psikolojisini düşün. Anne ve babasının ilişkisi onun için rehber olacak ilerde. Onu kocası aldattığı da normal karşılamasın. Çok zor karar ama artık kanma ve inanma bence.

Çok zor. İnsan ne umutlarla hayallerle evleniyor ve kabullenmesi zor oluyordur eminim. Ama saba bir kadın olarak bakamıyorsa evli kalmanın anlamı yok bence. Sana yazık. Herkes kendi dünyasının başrolü. Hayatı kaçırma. Neden sana değer vermeyen bir adam için mutsuz bir evlilik sürdüresin. Ayrıl ve kendi yoluna bak. Kızın varmış. Onun psikolojisini düşün. Anne ve babasının ilişkisi onun için rehber olacak ilerde. Onu kocası aldattığı da normal karşılamasın. Çok zor karar ama artık kanma ve inanma bence.Benim öncelikle teşekkür ederim güzel yorumun için 😊 şöyle anlatayım benim babam vardı ama yoktu hep uzak soğuk oldu bizimle alkol düşkünüydü hep içerdi kendi keyfinde takılırdı eve gelince de annemle kalqa ederdi annemi döverdi durduq yere. sonra birakib gitti bizi arkasına bile bakmadı ne yiyorlar ne içiyorlar nasıllar ve ben bı kızın babaya ne kadar ihtiyacı olduğunu o zaman anladım..
Evet Boşanmak istiyorum o anda aklıma kızımın babasız kalmasına sebep olucağım geliyoo.. çaresiz bi durmudayım eşim işten geliyo yemeğini yiyo uyuyana kadar telefonla takiliyo çocuğu seviyo uykusu geliyo gidin arkasını dönüp uyuyo ben daha 25 yaşındayım sevilmek ilgi görmek istiyorum normal karı koca gibi bi hayat istiyorum ben ne kadar sabr edeyim niye çevremdeki kimse beni anlamıyo görmüyo çok bunaldım kendimi yanlız hissediyorum ben böyle değildim bu mutsu, uğursuz evlilik beni bu hale getirdi uyuştum sanki bı piskolaqa gitmeyi düşünüyorum

Back
X