• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim çok mutsuzum

İki telefonu da olabilir. Kimse boş yere bir şeyler gizlemez ve savunmaya geçmez zaten şüphelerinizde haklısınız muhtemelen ama nasıl kanitlarsiniz bilemiyorum.
İki Telefonu olucagini sanmıyorum ama benim snapcatm var ve kocamın yeni evlendigimzde bı bı numarası vardı onu değişti yeni numara aldı bı kaç sene oldu. Ve o numara da benim kişilerimde kayıtlıdı
Yanlız yakın bı zamanda. Bana. Şu numaradan bildirim geldi şu numara snapcatta diye. Çok şaşırdım yani kaç sene oldu kullanmıyo bu numarayı nasıl olur.
Sonra sordum kendisine dedim senin o numarayı kullanıyormusun neden o numaradan bildirim geliyo.
Tartıştı benimle öyle bı şey Yok diye eskiden varmış heralde. Nebiliyim diye bana sinirlendi ama o numarayı kullanmiyorsa neden o numaradan bildirim geliyo snapcatta diye. Yani beni aptalmi zannediyo kızlar siz ne diyorsunuz ?☹️

İki Telefonu olucagini sanmıyorum ama benim snapcatm var ve kocamın yeni evlendigimzde bı bı numarası vardı onu değişti yeni numara aldı bı kaç sene oldu. Ve o numara da benim kişilerimde kayıtlıdı
Yanlız yakın bı zamanda. Bana. Şu numaradan bildirim geldi şu numara snapcatta diye. Çok şaşırdım yani kaç sene oldu kullanmıyo bu numarayı nasıl olur.
Sonra sordum kendisine dedim senin o numarayı kullanıyormusun neden o numaradan bildirim geliyo.
Tartıştı benimle öyle bı şey Yok diye eskiden varmış heralde. Nebiliyim diye bana sinirlendi ama o numarayı kullanmiyorsa neden o numaradan bildirim geliyo snapcatta diye. Yani beni aptalmi zannediyo kızlar siz ne diyorsunuz ?☹️

Bir numarayı bir kaç seneye kullanmazsanız, telefon şirketleri o numaralar başkalarına yeni numara diye satmaya baslar.
Bosunu suizan etmişsiniz. Muhtemelen numarayı başkası kullanmaya başladı.

Ara numarayı bi başkası kullanıyorsa açtığında kusura bakmayın yanlış oldu dersin. Hatta bi arkadaşından ara senin numaranı görünce açmaz büyük ihtimalle

Merhaba arkadaşlar kocamin skaype uygulaması Yok telefonunda ama Gmail den mesaj geliyo sürekli şu isimli kişi size bir mesaj gönderdi skaype den diye.
Ben hiç kullanmadigim için bilmiyorum anlamıyorum sizde skaype aktivmii beni aldatıyor diye düşünüyorum çünkü kadınlar hiç bı zaman hissettiklerinde yanilmazz.
Muhtemelen evde yokken yüklüyo eve gelince siliyo hesabı olmasa bildirim gelmez çünkü

önceden de yakalamış affetmişsiniz önceden de yakaladım affettim ne yapmalıyım diyorsunuz
belli ki yine affedeceksiniz o zaman neden kurcalayıp kendinizi üzüyorsunuz
boşanmayacaksanız kurcalamayın

önceden de yakalamış affetmişsiniz önceden de yakaladım affettim ne yapmalıyım diyorsunuz
belli ki yine affedeceksiniz o zaman neden kurcalayıp kendinizi üzüyorsunuz
boşanmayacaksanız kurcalamayın
Önceden bı kaç kez affettim ve dedim bu sefer öyle bı şey yaparsan her şey biter bi söylemedi
Muhtemelen evde yokken yüklüyo eve gelince siliyo hesabı olmasa bildirim gelmez çünkü
Bence de ama ben gmailde spamdan bakıyorum oraya dusuyo skaype' den mesaj var diye ama okuyamıyorum acmiyo olmuyoo

Şimdi size yöntemi söylüyorum eşinizin mail e girmediği bi zamanda yapın. Skype indirin ve şifremi unuttum deyin. Şifre yenileme maile gelsin ve tahmin edilemeyecek bi şifre belirleyin. Hesaba giriş yapın tüm konuşmaları görün fotoğraflarını çekip eşinize asla göstermeyin fotoğrafları silemesin. Mahkeme aşamasında kullanırsınız. Ha öyle bisey yoksa içiniz rahatlar.

Bu akşam deniycem bakalım olucakmi canım ama uygulama yok işte telefonunda. Men gamilden bakıyorum mesaj geldi skaype den diye ama açamıyorum skaype'indirmeniz gerekiyo diyo şimdi ben skaype indirsem görucekmiyim acaba mesajlarını anlamdım ki🥺

Ya banada tinderdan mesaj geliyor sürekli su size yazdı bu sizi kaydırdı falan diye tinder hesabim hiç olmadı halbuki reklam amaçlı mi acaba

Ya banada tinderdan mesaj geliyor sürekli su size yazdı bu sizi kaydırdı falan diye tinder hesabim hiç olmadı halbuki reklam amaçlı mi acaba

E boşanmayacaksanız kurcalamayın da yüzgöz olmayın bari adam iyice gözünüze sokcak kadar arsızlaşmasın

Başka şüphe çeken hareketi oldu mu peki?
Sürekli telefon elinde hicbbirakmaz asla..
Lavobaya gitdiginde bile elinde götürüyo bı şey söylediğimde de kızıyo alışkanlık olmuş diyo bende yiyom tabi 😏

Ya Skype da nasıl bilmem ama zamanında üye olduğum ama artık aktif olmadığım sitelerden bama mail geliyor sürekli su yazdı bu mesaj attı diye. Hani merak edilsin giriş yapılsın diye. Öyle biseydir umarım

Merhaba arkadaşlar kocamin skaype uygulaması Yok telefonunda ama Gmail den mesaj geliyo sürekli şu isimli kişi size bir mesaj gönderdi skaype den diye.
Ben hiç kullanmadigim için bilmiyorum anlamıyorum sizde skaype aktivmii beni aldatıyor diye düşünüyorum çünkü kadınlar hiç bı zaman hissettiklerinde yanilmazz.
Silip tekrar indiriyordur

Back
X