- 14 Ocak 2014
- 272
- 268
- 323
- 37
- Konu Sahibi Duru_ sude
merhaba arkadaslar..ben 26 yasındayım adana basketde (kısla tup bebek merkezı)2kez denemem oldu .1.denemem kasımda ılk hamılelelıgımdı nekadar heyecanlıydım anlatamam..esım vadıalı calısıyordu gece gıttık kan vermeye sonucu aldım cok sevınclıyı..sonra kesesı sonra kalp atısını duyduk .en son muanemden sonra 2hafta sonraya randevum vardı gıttım malesef ogun bebegımın kalbı durdugunu ogrendım ..yıkıldım ...aynı gun 3kez baska doktora gıttım ..aynısı dedıler.....uzuldum. mecbur kurtaj oldum nedenı bellı olamadı ...sonra zamn gectı bu ay dondurulmusla denedım bu pazartesı 31.25cıktı ıkı gun sonra degerım dustu 9.31 sonra tabı olmadı tekrarladık dun testı 3.3dustu kımyasal gebelık .....benım tahmınım embrıyo yeterı kadar saglıklı olamadı 5.gun embrıyosuydu ama yapısında demek bı sorun oldu ...hayırlısı bakalım umudumuzu kırmadan devam ınsallah....bırgun ınsal guzel sonuclar alırız hepımız....
HADI ARKADASLAR ....BURDA BULUSALIMM KONUSALIM PAYLASALIM ANCAK BOYLE DESTEK OLURUZ BIRBIRIMIZE ....

HADI ARKADASLAR ....BURDA BULUSALIMM KONUSALIM PAYLASALIM ANCAK BOYLE DESTEK OLURUZ BIRBIRIMIZE ....