Merhaba arkadaşlar benim altı aylık bebeğim dün gece 11 de uyudu hala da uyuyor uyandırdım ağladı yine uyudu normal mi değil mi lütfen cevap verin

Kan tahlili yapılması lazım bebeğe şuan iyi olsa da gece kötü olmayacağı tekrar aynı sekilde uyumayacagi yada bayginlik geçirmeyecegine emin misiniz?
İçim icimi yedi kaç saattir ya bı doktora gidin lütfen tahlil yapılsn

Valla benim büyük oğlum 8 aylıkken gündüz deliksiz 6 saat uyumuştu da herkesi ayağa kaldırmıştım doktorumuza yazmıştım neler neler. Çünkü gündüz en fazla 3 saat deliksiz uyurdu bir sorun vardı diye düşünmüştüm. Şükür yoktu. Siz bunca saat nasıl durdunuz? Hadi siz durdunuz eşiniz dostunuz nasıl durdu? Benim kızım şu an 4 aylık deliksiz 6 saate kadar uyuyabilir ama ben 4-5 saatte bakıyorum emziriyorum gece düzenli.

Yok be olurmu öyle şey
Walla tutamadım kendimi öyle dualar ettimki

Ya sanki pilli pelus alıyorlar inanamıyorum çocuk nöbet geçirip geçirip komaya giriyor kan şekeri fln değildir o iş
Vallahi inanılmaz ya

Konuya uzaktan bakacağınıza doktora götürün biz ne bilelim neyi var. O kadar saat uyurken nasıl durdunuz? Ateşi var mı? Titreme inleme var mı? Rengi gözlerinin içi nasıl mesela.

Konuya uzaktan bakacağınıza doktora götürün biz ne bilelim neyi var. O kadar saat uyurken nasıl durdunuz? Ateşi var mı? Titreme inleme var mı? Rengi gözlerinin içi nasıl mesela.
Uyanmış ya bişi yoktur modunda yahu bezi kirlense ortalığı ayağa kaldırır bebek. Uyurken emdi emmedi ne kadar emdi Allah bilir. 20 saat hiç mi uyanmaz mı, havale mi geçirdi nöbet mi açlıktan şeker düştü bayıldı mı gör ki hadi hiç biri diyelim mutlaka hasta yani yetişkin adam 10 saat uyusa sersem gibi oluyor nerden tutsan elde kalıyor

Dağ başındamı yaşıyorsunuz neden doktora gitmiyorsun
Yahu kar kış kıyamette helikopter gelip hastayı alıyor müge anlı gibi sarsıp beni çıldırtmak mı istiyorsun bu bebeğin yaşadığı şey normal değil demek istiyorum sinir bozucu

Allah'ım inşallah çocuğun bişeyi yoktur. bir bebek 19 saat uyur mu bu mümkün mü? Üç uyku ya da iki olur bu ayda genelde uyku araları üç saat uyanık kalıyorlar nasil böyle sorumsuzca davranabiliyorsunuz. Oğlum sabah 10.30 da uyur 12.30- 13..00 arasına kadar bes dk geçikse gider bakarım ne oldu diye uyandırırim. Hadi gece uykusu deseniz uzun olurda o da 19 saat olmaz. Çocuğa bişey oluyorsa o zamansa nasıl rahat davrandiniz.
Hastaneye gitmek istemiyorsunuz, bir asm.yi arayıp sormadiniz mi ya.
Altında iyi sey aramam darp mi edildi, düştü bırakildi mi neden hastaneye gitmemek icin direndiniz. Bu çocuk.ek gıdaya başlamıştır öylece uyusun bende oturayım mi dediniz.
İnsallah nöbet vs geçirmedi ama imkansız gibi duruyor o çocuğa bişey.olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…