Merhaba arkadaslar bir bakarmisiniz?

Tıpa tıp aynısı olur bence
Bu takıntılarınız için doktora gittiniz galiba ilaç kullanmıyormusunuz?
Allah yardımcınız olsun

Benzemez kız kimseyi takma destek olacaklarına insanı yargılayıp eleştiriyorlar sperm eşinin spermi eşine ve sana benzer biraz abartmışsın

Bakara suresi 222. ve 223. Ayetler ve dip notlari.
Bakara 222/223 çün türkçe mealini okuyunuz.
Cocugunuz suna buna benzer yazmiyor.
Adetli iken kadina kadunmayın, temizlendikten sonra dokunun, ve güzel amellerde bulunun gibi detaylar verilmistir.
Bu konu ile alakasız....

Bakara 222/223 çün türkçe mealini okuyunuz.
Cocugunuz suna buna benzer yazmiyor.
Adetli iken kadina kadunmayın, temizlendikten sonra dokunun, ve güzel amellerde bulunun gibi detaylar verilmistir.
Bu konu ile alakasız....

Ben besmele Ile ilgili bolum icin arkadasa cevap olarak yazmistim.O ayetler cinsi munasebet adabi Ile ilgili dipnotlarinda da besmele cekilmesi gerektigi hadisle aciklanmis.Fotograf eklemek istedim ama yuklenmedi malesef

Öyle aklımıza getirince benziyorsa bende David Beckham'ı getiriiim bari :rolleyes: şaka mısın yaa

Ben 9 aylık hamileyim hayirlisa kızım olucak gebeligimin en başından beri obsesyon peşimi bırakmadı. Nisanliyken isyerinden birinden etkilenmistim uzaktan ama karsi tarafin haberi yok esiminde sonra bunun sacmalik oldugunu anladim neyse asil sorum su İlk bebege karar verdigimiz de besmele cekmedim esim çekti ilİSKİ esnasinda o adamın suratı aklıma geldi oan aklımdan silmeye calisim vesvese oldu ve eşimle ilişkimiz gerçekleşti ama aklıma geldi dediysem ole sevistigimi falan düşünmedim sadece suratı aklıma geliverdi gitdi istemsizce birde takıntı yaptigimdan vicdan azabindan ötürü . Neyse gebe kaldim şimdi korkuyorum çocuğum benzer yada suç işlemisim gibi geliyor eşime .Allah korusun nolur yardım edin eşime karsi hep vicdan azabi içindeyim
pardon sevısırken işe besmele ile başlıyorsunuz ben en çok buna takıldım da garibime gitti...
yrıca cocuk kımın spermı ıle hamıle kaldı ısenız ona benzer merak etmeyın..

Ben besmele Ile ilgili bolum icin arkadasa cevap olarak yazmistim.O ayetler cinsi munasebet adabi Ile ilgili dipnotlarinda da besmele cekilmesi gerektigi hadisle aciklanmis.Fotograf eklemek istedim ama yuklenmedi malesef
Kusura bakma ben diger konu sandım.
Zaten her işte besmele cekilmesi iyidir inanan için tabi ki...
Sonuçta her iş için hayırlı olması istenir.

Bu ayetlerde öyle bir şey yazmıyor canım. Muhtemelen bu besmele işi âlimlerin yorumu. Zorunluluk olsa yazardı Kuranda mutlaka.

Bu ayetlerde cinsi munasebet adabindan bahsediyor dip notlarindada besmele cekilmesi hadisle aciklaniyor yani bu durum peygamberimizin sunneti oluyor
Bu gercegi peygamberimiz soyle acikliyor "Bismillahirrahmanirrahim Ile baslamayan her onemli is eksiktir." (C.Sagir: 2/92)

Besmelesiz olunca cocuk baskasina mi benziyormuş :skandal:ben cekmedim beyim sanmiyorum ki ceksin eee bu cocuk kime benzicek aglarim ama ya:cry:

Back
X