- Konu Sahibi hayalcannn
Nihat hatipogluna sorulan sorulardan. Corabimi yaladim orucum bozulur mu gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nihat hatipogluna sorulan sorulardan. Corabimi yaladim orucum bozulur mu gibi
Bakara 222/223 çün türkçe mealini okuyunuz.Bakara suresi 222. ve 223. Ayetler ve dip notlari.
Bakara 222/223 çün türkçe mealini okuyunuz.
Cocugunuz suna buna benzer yazmiyor.
Adetli iken kadina kadunmayın, temizlendikten sonra dokunun, ve güzel amellerde bulunun gibi detaylar verilmistir.
Bu konu ile alakasız....
pardon sevısırken işe besmele ile başlıyorsunuz ben en çok buna takıldım da garibime gitti...Ben 9 aylık hamileyim hayirlisa kızım olucak gebeligimin en başından beri obsesyon peşimi bırakmadı. Nisanliyken isyerinden birinden etkilenmistim uzaktan ama karsi tarafin haberi yok esiminde sonra bunun sacmalik oldugunu anladim neyse asil sorum su İlk bebege karar verdigimiz de besmele cekmedim esim çekti ilİSKİ esnasinda o adamın suratı aklıma geldi oan aklımdan silmeye calisim vesvese oldu ve eşimle ilişkimiz gerçekleşti ama aklıma geldi dediysem ole sevistigimi falan düşünmedim sadece suratı aklıma geliverdi gitdi istemsizce birde takıntı yaptigimdan vicdan azabindan ötürü . Neyse gebe kaldim şimdi korkuyorum çocuğum benzer yada suç işlemisim gibi geliyor eşime .Allah korusun nolur yardım edin eşime karsi hep vicdan azabi içindeyim
Bu ayetlerde öyle bir şey yazmıyor canım. Muhtemelen bu besmele işi âlimlerin yorumu. Zorunluluk olsa yazardı Kuranda mutlaka.Bakara suresi 222. ve 223. Ayetler ve dip notlari.
Kusura bakma ben diger konu sandım.Ben besmele Ile ilgili bolum icin arkadasa cevap olarak yazmistim.O ayetler cinsi munasebet adabi Ile ilgili dipnotlarinda da besmele cekilmesi gerektigi hadisle aciklanmis.Fotograf eklemek istedim ama yuklenmedi malesef
Bu ayetlerde öyle bir şey yazmıyor canım. Muhtemelen bu besmele işi âlimlerin yorumu. Zorunluluk olsa yazardı Kuranda mutlaka.
Şaşırıyor bu millet