Merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi ile ilgili bilgi almak istiyorum...

hilall85

minik MİNA artık evindee
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.621
68
163
İstanbul
Merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyolarım var ve tedaviye başlamak istiyoruz... Tedaviye ne zaman başlanıyor adetliyken mi yoksa daha önceden muayene felan olunuyor mu? Bide tedavi ne kadar sürer acaba?
Bilgisi olan beni de bilgilendirirse çok sevinirim ona göre hastaneyi arayıp randevu alacağım...

Cnm buda adetili başlanıyor tedavi için adetin 21 günü lucrin daily başlıyorsunuz diğer adet kanamana kadar bu ilacı kesmedenkullanıyorsun 2.adet oluyorsun 2.adetin 3.günü estrofeme başlıyorsun ve 15 gün sonra ultrason görüntüleri bakılıyor transfer günü ne karar veriliyor bu tedavi biraz daha uzun inşallah karmaşık anlatmadım ben şu an donmus emriyo dan hamilelik yaşıyorum inşallah kucagimiza aldığımız günlerde gelir şimdiden hayırlı olsun

Canım çok Sağol
Rabbim hayırlı, sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Ben bu kadar uzun olduğunu tahmin etmemiştim ya! Normal tedavim 1 hafta felan sürmüştü tabi yıllar önce!
Neyse hayırlısı cevap verdiğin için Sağol!

Inan bende bilmiyordum başımıza gelince anladık

Bilseydim tedaviye daha önce başlardım...
Bu hafta sonu kuzenimin düğününü atlatıp öle tedaviyebaşlarım diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm...
Bu kadar uzunluğu hiç düşünmemiştim...
Adet olduğunda Dr muayene etmiyor mu hemşire ilaçları mı söylüyor?
Bugün hastane mi aradım adetin 2. Günü gel dedi ama bu hafta zorunlu hemşire yok dedi.

Ben şehir dışında yaptirdim aslında tup bebek tedavisi görürken bana fazla ilaç yüklemesi yapılmiş bu yüzden yumurtalar toplama işlemi sonunda şişkinlik oldu nefes almak da bile zorluk çektim merkeze gelen beni görenler kaç aylık hamile sin derlerdi bu yüzden transfer olmadan tedavi bırakıldı doktorum da daha onceden beni bildiği için adetli gitmeme gerek kalmadı 2 aylık ılacimi yazdı ben evime geldim transfer tarihini vermişti 1 hafta öncesine yanına gittim ultrasonda baktı günü kesinleşti hakkimiza hayirlisi inşallah senin de tedavinin iyi sonuç verir

İnş çok Sağol!

Hilal seni hatırlıyorum ama çok uzun zaman geçti tamda anımsayamadım.zannedersem tedavilerimiz beraberdi sonucumuzu beraber beklemiştik, kızın kaç yaşınd? Bende dkndurulmuşlarımla tedavime başladım test günümü bekliyorum.Adetin 2.günü ilk ultrasyon muayenemi oldum ilaçlara başladık, 9.günü ilaçlara ek ilaçlar ilaveedildi, 14.günüde transfer oldu.sadece 2 kez muayene oldum hstaneye gittim.dondurulmuş tedavisi daha kısa bence, sanırım merkezddn merkeze değişiyor.Ben lucrin hiç kulanmadım.ilaç olarak estrafem corasprin, folbiol kullandım.

Bende seni hatırlıyorum evet ismen!
Kızım 4 yaşını doldurdu. Iyi senin tedavin uzun değil inş benimki de o kadar uzun olmaz.
Seninde 2. Çocuğun mu?
Kaçıncı günün ne zaman test yaptıracaksın muhakkak bildir test sonucunu?
Hayırlı olsun inş pozitif sonucunu okuruz.

Benim oğlumda 4 yaşını doldurdu.hangi ay doğumlu kızın.Benimde ikinci dondurulmuş tedavim cnm.Test günüm perşembe hskkımızda hsyırlı olur inşallah.

Temmuz 2010 lu kızım ama Eylül'de doğması gerekiyordu prematüre doğdu...
Benim ilk dondurulmuş tedavim! Bir tane mi koyuyorlar benim 6 tane dondurulmuşum var biri 10 hücreli biri 8 hücreliydi diğerlerini hatırlamıyorum...
Kızım doğduğunda 3 tane koymuşlardı biri 10 hücreli ikisi 8 hücreli!
Ama şimdi ne yapar bilmiyorum Dr.um daha henüz görüşmedim...
Heyecan başladı şimdiden sitresli bu işler ya!
Perşembe günü güzel haberini alırız inş

Canım tedaviye adetin 2.günü kontrole giderek başlıyosun eğer değerlerin normalse tabii rahim duvarını kalınlaştıran ilaç yazılıyo ve yaklaşık 14 gün sonra transferin yapılıyor bu kadar bi basit ağızdan hergün alacağın bir ilaç gidip gelme yok sadece bi kere gidiyosun rahim duvarının kontrolünü yapıyo doktorun

Ayy çok Sağol inş bir aksilik çıkmaz...

Ayy çok Sağol inş bir aksilik çıkmaz...

canım korkma hiçbir aksilik çıkmaz benim dondurulmuş embriyolarımdan 2 tanesinin transferi yapıldı 8 Ağustos Cuma günü şimdi hamileyim çok şükür keseyi görmeye gidicem bakalım Allah sana nasip etsin inşallah

İnş çıkmaz
Rabbim tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı kucağına almayınasip etsin Rabbim!
Değerin kaçtı ikiz olabilir mi?

İnş çıkmaz
Rabbim tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı kucağına almayınasip etsin Rabbim!
Değerin kaçtı ikiz olabilir mi?

canım 11.Gün dayanamadım yaptırdım 170 çıktı 14.gün 549 çıktı embriyoloğum değerlerim yüksek ben ikiz bekliyorum dedi ama daha yüksek çıkanlar vardı inşallah bakalım çok merak ediyorum canım 2 eylül randevum ancak görebiliriz dediler keseyi

Benim 12. Gün değerim 205 di tek gebelikti...
Hakkında hayırlısı olsun...

hayırlısı olsun canım zaten çok zor şartlarda gebeliğimiz oluyo razıyım nolursa olsun

Öle tabi önemli olan sağlıkla kucağına alman!
Hakkında hayırlısı güzel bir hamilelik sonunda evladını yada evlatlarını kucağına almak nasip olsun inş.
Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin... Kimsenin kucağını boş bırakmasın...
Hep hakkımda hayırlısını istedim ve hayırlısı da evladımın olması olsun dedim tabi sağlıklı hayırlı bir şekilde!
Hepiniz içinde duam aynı canım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…