- 17 Şubat 2014
- 506
- 225
- 63
- 35
Merhaba bir şey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo daha zor tutunuyo başarı şansı az deniliyor ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca sevinçten ağladım benim iki kere denemem oldu transfer zor oldu Dr sonrasında histeroskopi ameliyatı yaptı rahim ağzında darlık vardı halledildi simdi bu cuma donmus 5.gun embriyosu var 4 adet ikisi çözülecek rabbım izin verirse diye şimdi iki korkum var biri ssağlıklı çözülecek mi ikincisi donmus ya tutuna bilecek mi uykum yok aglamaktan düşünmekten huzuru da kaçtı yanlış yapıyorum biliyorum off off sizi de üzdüm Özür dilerim iki tatlı cümleye hasret kaldimBenim 12. Gün değerim 205 di tek gebelikti...
Hakkında hayırlısı olsun...
Merhaba bir şey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo daha zor tutunuyo başarı şansı az deniliyor ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca sevinçten ağladım benim iki kere denemem oldu transfer zor oldu Dr sonrasında histeroskopi ameliyatı yaptı rahim ağzında darlık vardı halledildi simdi bu cuma donmus 5.gun embriyosu var 4 adet ikisi çözülecek rabbım izin verirse diye şimdi iki korkum var biri ssağlıklı çözülecek mi ikincisi donmus ya tutuna bilecek mi uykum yok aglamaktan düşünmekten huzuru da kaçtı yanlış yapıyorum biliyorum off off sizi de üzdüm Özür dilerim iki tatlı cümleye hasret kaldim
Canım neden 1 tane koymak istediniz bu tutmazsa bir daha dondurulmuşlarla deneyecekmisiniz?
Bizim bu yılın sonunda süresi doluyor ve bir kez denemeyi düşünüyoruz şimdilik yani!
Tabi inş diğerlerine gerek kalmaz.
Canım neden 1 tane koymak istediniz bu tutmazsa bir daha dondurulmuşlarla deneyecekmisiniz?
Bizim bu yılın sonunda süresi doluyor ve bir kez denemeyi düşünüyoruz şimdilik yani!
1900 cnm, evet daha uygunmuş.
Tek olmasını biz istedik ısrarla, ben iki kez ikiz gebelik yaşadım cnm, 36 ve 34.haftalara taşıdım.Hikayem uzun hatırlamazsın belki beni ama bilenler vardır mutlak.Tekrar bir ikiz hamileliğini bünyen kaldırmaz dedi semra kahraman dr.um ki bizde öyle düşünüyoruz.Hakkımızda hayırlısı bakalım perşembe sonuç ne olacak.Aslında bu benim 3.dondurulmuş transferim oldu 2008 de iki kez daha yaptırmıştık tuttu fakat kürtaj olmak zorunda kaldım, eğer tutarsa bu benim 5.hamileliğim olacak.
Yok canım hatırlamıyorum illaki o sıra okumuşumdur ama şimdi unutmuşum...
O zaman 5. Hamileliğin olur inş ve zamanında kucağına alırsın.
Senin ne zaman doluyor 5 yılın aşağı yukarı aynı olmalı benimkiyle?
Bende adet oldum yarın hastanemi arayacağım. Perşembe günü haberini bekliyor olacağım..
Aman allahım kaç kez yollanmış mesajım:))
İnşallah cnm, rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın, hiç kimsenin kucağına boşbırakmasın.
Benimde oğlum 5 haziran doğumlu 2010 lu.ikizdi benim biri karnında 30 haftalıkken vefat etti, 4 hafta anca dayanabildi 34 haftalık doğdu erken doğum oldu.
Âmin inş.
Benimde 32. Hafta da oldu kızım ve 32 gün küvezde kaldı...
Bence yarın güzel haberini alıcaZ içimde hep öle bi duygu var canım!
Ah canım ya, ne zor günlerdir o günler seni çok iyi anlıyabiliyorum.Peki neden erken doğdu kızın?
İnşallah inşallah.Rabbim kimsenin emeklerini hayallerini boş çıkarmasın
Artvinli sonucunu bekliyorum canım haberin olsun...
Bende bugün Dr.daydım vitamin verdi kan testi verdi onları yapalım diğer adetinde başlarız dedi...
Bakalım hayırlısı!
Sonuç negatif cnm, anca kendimi toplayabildim siteye girdim, Kendimi negatife hiç alıştırmamıştım hep pozzitif diye düşünüyordum yıkım yaşadım gerçekten.Hakkımızda hayırlısı böyleymiş kısmet((
Tekli olması şansı artırmiyor daha önceki denemem de 2tane transferim tuttu ama bunda yine 2transferim vardı 1 tanesi tuttu bence 2transferi tercih etmerhaba bende bu ay 2. tüp bebek tedavisine başlamıştım yumurtalar toplandı ohss nedeniyle dondurulmuş transfer yapılacak. şimdi adet olmayı bekliyorum adetin 2. günü gel demişti doktorum ilaca başlayıp transfer gününe karar verilecek sanırım. arkadaşlar ben 2 tane embriyo konulmasını istiyorum önceki denememde de 2 tane iyi kalitede transfer yapılmıştı ama negatifle sonuçlandı. acaba 2 tanenin şansı yüksek mi yada teke göre düşükmü hep kafamı kurcaladı acaba tek olsaydı tutarmıydı 2 tane olduğu içini tutmadı diye ama normalde embriyo sayısı arttıkca gebeik şansıda artar diyorlar ama ben hal endişeliyim 2 tane mi olsun tek mi diye bu seferde negatif almak istemiyorummm
Canım çok geçmiş olsun bende çok üzüldüm ama herşey nasip dediğin gibi!
Doğrusu umudumu yitirdim bende blastokist embryo ile tutmadı üzüldüm ya!
1 tane koyulması da risk heralde!
Kaç tane daha var embryo?
merhaba bende bu ay 2. tüp bebek tedavisine başlamıştım yumurtalar toplandı ohss nedeniyle dondurulmuş transfer yapılacak. şimdi adet olmayı bekliyorum adetin 2. günü gel demişti doktorum ilaca başlayıp transfer gününe karar verilecek sanırım. arkadaşlar ben 2 tane embriyo konulmasını istiyorum önceki denememde de 2 tane iyi kalitede transfer yapılmıştı ama negatifle sonuçlandı. acaba 2 tanenin şansı yüksek mi yada teke göre düşükmü hep kafamı kurcaladı acaba tek olsaydı tutarmıydı 2 tane olduğu içini tutmadı diye ama normalde embriyo sayısı arttıkca gebeik şansıda artar diyorlar ama ben hal endişeliyim 2 tane mi olsun tek mi diye bu seferde negatif almak istemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?