merhaba arkadaşlar dondurulmuş emrio transferi olanlar sorunlarımızı paylaşalım

bende öle düşünüyorum ama sanırım kabullenemiyorm
yıllarca beklemek sonra tam buldum derken kaybetmek çok zor. ben 12 senedir bekliyorum ve ilk defa buldum demiştim 6 haftalik dusuk yaptim. dünya basima yıkıldı sanki günlerce mahvaldum. ama allah sabrını veriyo. tamamen geciyo ama zamanla alisiyosun ve tekrar yolunu ciziyosun. bak ben yine transfer asamasindayim. allah sağlıkla kucağına alabileceğim evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum. bütün belleğe ler icinde

bende bugün ilk kez girdim buraya pek anlamıyorum hep takip ediyordum kafama takılan bişey olunca
..bende 5 yıl oldu 2ci denemem ilki 15 gün benle kaldı düştü buda böyle düşük sonuç geldi darma dağn oldum

ümit olmasa bu tedavilerin hiç birine katlanamayizki arkadasim. dua et hakkında hangisi hayirliysa mevlam onu nasip etsin.
hangi hst de yaptırdın dondurulmuşmu emrio

Gecmis olsun insallh bu bebeğin sana sımsıkı tutunur ilki neden düştü sonrasında pirtilasma kromozom gen analizi felan yaptirdin mi..bide kaçıncı gün emriyosu

ilk denememde 12 gün kan değrm 147 14 265 snra 340 larda düşüşe geçti 12. gün kanamam bşlamştı zatn

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbunda ise şöyle oldu 10 gün daynmdk eşimle test yaptrdk gece 9.97 fln çktı 12 günde 6.75 gbi cktı 2 gün snra tekrarla düşük bi değer dedi dkt ama benim kanama fln yk ağrılarm devm edo göğsmde flan blmyorm üzgünüm çok pisklojm bozuldu

Üyelik ücretli deil ...üzülme hersey insanoğlu için herzaman halimize sükretmemiz gerekiyor zulüm altındaki müslüman din kardeslerimiz kadarimi dueumumuz kotü deil..Bu yüzden üzülme tekrar denerim ama önce herseyi iyi öğrenmelisiniz cunki heryer ticarethane olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…