doktoruna görüştüm mu canim.11 gün kan değerim 9.92 12.gün 6.99 çıktı sizce bu ne anlama geliyor
yani arkadasim seni üzmek istemem ama düşmesi iyi değil tabiki. ama doktorun 2 gün daha bekle demiş ins hakkında hayırlısı olurgörüştüm 2 gün sonra tekrar dene dedi
ümit olmasa bu tedavilerin hiç birine katlanamayizki arkadasim. dua et hakkında hangisi hayirliysa mevlam onu nasip etsin.ama benim hala ümidim varmı sonuçlar yükselirmi bilmiyorum böyle bi durumla karşılaşan varmı
yıllarca beklemek sonra tam buldum derken kaybetmek çok zor. ben 12 senedir bekliyorum ve ilk defa buldum demiştim 6 haftalik dusuk yaptim. dünya basima yıkıldı sanki günlerce mahvaldum. ama allah sabrını veriyo. tamamen geciyo ama zamanla alisiyosun ve tekrar yolunu ciziyosun. bak ben yine transfer asamasindayim. allah sağlıkla kucağına alabileceğim evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum. bütün belleğe ler icindebende öle düşünüyorum ama sanırım kabullenemiyorm
ümit olmasa bu tedavilerin hiç birine katlanamayizki arkadasim. dua et hakkında hangisi hayirliysa mevlam onu nasip etsin.
hangi hst de yaptırdın dondurulmuşmu emrioyıllarca beklemek sonra tam buldum derken kaybetmek çok zor. ben 12 senedir bekliyorum ve ilk defa buldum demiştim 6 haftalik dusuk yaptim. dünya basima yıkıldı sanki günlerce mahvaldum. ama allah sabrını veriyo. tamamen geciyo ama zamanla alisiyosun ve tekrar yolunu ciziyosun. bak ben yine transfer asamasindayim. allah sağlıkla kucağına alabileceğim evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum. bütün belleğe ler icinde
izmir medical parkta yarin transferim var.hangi hst de yaptırdın dondurulmuşmu emrio
sağl cnm bşey sölemediler olabilir dediler benim sanırm 3 gün emriosuyduGecmis olsun insallh bu bebeğin sana sımsıkı tutunur ilki neden düştü sonrasında pirtilasma kromozom gen analizi felan yaptirdin mi..bide kaçıncı gün emriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?