Merhaba arkadaşlar dün adet olmam gerekiyordu olmadım bügün ovulasyon testi yaptım ve bu şekilde halimelik olabilirmi acana

Evet cnm ya aslinda hic belirtim yok diger aylarin aksine sadece yumurtlamadan sonra baslayan bel agrim var daha yeni ilkkez bugun sol kasigimda batmalar oldu baska da yok cnm senin neler
Normalde canım benim yumurtalamayla birlikte göğüs ucumda hassasiyet olurdu bu ay yok 3-4 gün sonra göğüsümde dolgunluk başladı, ara ara da bel ve hafif kasık ağrım oluyordu bu sabah ağrıya uyandım regl olucakmışım gibi bi ağrı var belimde ince ince. Bide iki gün önce hafif bir baş dönmesi yaşadım aşkında hafif değil deprem mi oluyor başım mı dönüyor anlayamadığım bir dönme oldu göğüslerimin uçlarında bir şey yok ama memem sızlıyor ar ara

Ama iki gun once ztn deprem oldu sjshhs nerde oturuyon normalde balikesirde deprem oldu baya salladi 4,9 büyüklüğündeydi pekii sen test yaptin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…