Merhaba arkadaşlar dün bir konu açmıştım ?

Eşinin yaptıklarının yanında vicdan azabı çeken sen misin? Dün de yazdın aynı şeyleri. Bunda abartılacak bir şey yok. Psikolojik destek alabilirsin.

Eşinin yaptıklarının yanında vicdan azabı çeken sen misin? Dün de yazdın aynı şeyleri. Bunda abartılacak bir şey yok. Psikolojik destek alabilirsin.
Esimin yaptgi ile benim yaptığım arasında dağlar kadar fark var sonuç olarak ben baktım ve etkilendim o ise sadece gözü kaydı buyuzden belkide kiziyorum

Ayyy yine mi fenalik geldi ya

Dün onca yorum kesmedi mi seni dön bak onları oku o zaman aynı şeyleri daha kaç kere yazıcaz

Sapık milletin orasına burasına bakan insancigi mi kaybetmeye korkuyorsun ?? Buda iyiymiş

Hamilelik hormonlarından hassaslaşmışsın bence unut gtsin adamla birsey yaşamamış konüsmamişsın böyle düşünme bebeginde stresli gergin bi bebek olur unut gtsin kapat konuyu.

Eşin nişanlıyken neler yaptıysa hepsini anlattı mı sana ? Düşünmekten hasta edicen kendini. Olmuşla ölmüşe çare yok. Bebeğin doğunca bunları düşünmeye zamanın olmayacak şimdi zamanını da kitap okuyarak ya da başka sevdiğin hobilerle doldur.

Neden bu kadar vijdan azabi cekiyorsun ?
Bnce soylemekten cekindigi baska birsey var cekiniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…