MERHABA Arkadaşlar.Medipol mega yada çapa üniversitesinde yakın zamanda doğum yapan varmı

Lara2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
29
2
1
50
sevgili arkadaşlar bilgi paylaştıkça çoğalır.çapada yada medipolde tavsiye edeceğiniz doktor var mı.çapada perinatoloji bölümü,gebe takibi nasıl.çapa da hocalara(prof.Alkan ,süleyman bey vs.) giden varmı?.ilgi ve fiyatlar..lütfen cvb merakla bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

Tüm medipoller aynı mıdır bilemem.. ama Koşuyolu Medipol de doğum yaptım 1.5 ay olacak.. Gayet memnun kaldım.. op.dr. zühal çelebi.. sorunlar nedeniyle sezaryen oldu.. bebek ve anne kontrolleri dahil 4 bine yakın bir ücretle çıktık sanırım tam emin değilim.. perinatolog olarak dışarıdan bir doktora yönlendirmişti 320 tl idi.. gayet ilgililerdi ve memnun kaldım.. Mega nasıldır bilemiyorum ama doğum konusunda koşuyolu medipol beni baya mutlu etti.. sadece odaları küçük ve havasız..

sevgili arkadaşlar bilgi paylaştıkça çoğalır.çapada yada medipolde tavsiye edeceğiniz doktor var mı.çapada perinatoloji bölümü,gebe takibi nasıl.çapa da hocalara(prof.Alkan ,süleyman bey vs.) giden varmı?.ilgi ve fiyatlar..lütfen cvb merakla bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.
Canim dogum yaptin mi bilmiyrm ama ben capada dogurdum cok memnun kaldim ve eminim ozel hastanede bu kdr ilgi gormezdim...

Back
X