MERHABA Arkadaşlar.Medipol mega yada çapa üniversitesinde yakın zamanda doğum yapan varmı

Lara2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
29
2
1
50
sevgili arkadaşlar bilgi paylaştıkça çoğalır.çapada yada medipolde tavsiye edeceğiniz doktor var mı.çapada perinatoloji bölümü,gebe takibi nasıl.çapa da hocalara(prof.Alkan ,süleyman bey vs.) giden varmı?.ilgi ve fiyatlar..lütfen cvb merakla bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

Medipol mega da dogum yaptim. Normal dogum 1200 mecburi sezeryan 2100 istege bagli sezeryan 3100 tl idi. Ben cok memnun kaldim tum ekipten. Dogum sonrasinda hem normal hemsireler hem de bebek hemsireleri cok ilgiliydi. Surekli gelip gittiler. İhtiyac duydugumda tusa bastigimda hemen geldiler hic gecikmediler. Tum sorularima cevap buldum. Hic stres olmadim sayelerinde. Sezeryan oldum ben bu arada. Sormak istedigin birsey varsa yaz cevap vereyim. Capa ya da bir donem gittim. Tamam doktorlari elbette cok iyi ve deneyimli o ayri. Ama ne yazikki dogumhaneler odalar falan cok cok eski dokuluyor resmen. Doktorlar cok suratsiz. Cunku o kadar cok hasta varki hastanin psikolojisi artik umurlarinda degil herles isine bakiyor. Bebegi anne yanina grtirirken koyduklari yatak bile pas icindeydi.

sevgili molly123 çok tşk ederim .çok mutlu oldum cvb yazmana.yazdıklarını tekrar tekrar okudum.ALLAH analı babalı büyütsün .ne zaman gittin doğuma,sezeryanı sen mi istedi ve hangi doktor.çok tşk ederim.

sevgili molly123 çok tşk ederim .çok mutlu oldum cvb yazmana.yazdıklarını tekrar tekrar okudum.ALLAH analı babalı büyütsün .ne zaman gittin doğuma,sezeryanı sen mi istedi ve hangi doktor.çok tşk ederim.
Benim doktorum Derya Yasar di. Bir ay kadar oldu dogum yapali. Benim riskli gebelikti o yuzden sezeryan oldum. Derya hocadan cok memnun kaldim. Nagihan Kaya var. O da cok iyi ama cok cok yogun. Randevu bulmak zor. Randevu saatinde bir saat rotar oluyor mutlaka. olmadi bir kac doktoru dener karar verirsin. Hangisiyle elektrigin tutarsa

Bu arada capada prof. A da gittim. Harika biriydi. Cok pozitifti beni cok guzel motive etmisti riskim konusunda. Ama sonucta tetkiklerdir sudur budur asistanlarla muhatapsin. Ya da mesela doguma gittin asistanlarla muhatapsin. Ve bir kaci haric o kadar soguklarki oylesine guzel bir ani onlarla yasamak istemedim. cunki dogum gercekten cok mucizevi ve duygusal bir durum. insan guleryuz istiyor.

molly123 çok tşk ederim.sorularıma devam edeceğim.kendine ve bebişe çok iyi bak.iyigeceler.:nazar:

Back
X