- 23 Ekim 2021
- 18
- 8
- 1
- 34
- Konu Sahibi Profiterol19
-
Evden çıkarken değiştirmiştim. Yarım saat, kırk dakika sonra da buluştuk zaten. Son günü olduğu için fazla da yoğun değildi. Ped kaymış ve aradan sızıntı yapmış. Bende bir tahriş yok ama bu durumun yaşanmasına çok üzülüyorum.Sızdırması için epey bekletmiş olmanız lazım. Hadi o çıkan silinir de , sizin bir yeriniz tahriş olmasın sakın….
Evet böyle dönemlerde istenmeyen kazalar olabiliyor. Zaman geçtikçe güzel bir anıya dönüşmesine çok sevindim.Çok üzücü. Ama daha uzucusu benim başıma gelmişti. Reglken otel odasında yatağa bulastirmistim .
Ve odada hiçbir temizlik malzemesi yoktu. Sıvı sabun ve şal ile temizlemeye çalışmıştım, daha beter olmuştu.
Ve yanımda sevgilim vardı - aslında ben bir kenara çökmüş 'lanet olsun' derken o temizlemeye çalışıyordu. Belki kırmızısı geçmişti ama şalımın tüm yeşili bulasmisti
Hayatımın en iğrenç anlarından biri olabilir, bak yine hatırladım:) ama unutmak istemezdim. Üstünden zaman geçince güzel bir anı olduğunu farkettim
Yok yok son gün. O yüzden sanırım kalkıp kontrol etmeyi ihmal ettim. Ped kayıp sızıntı yapmış.Aynen arkadaşın dediği gibi bir bayan çalışana söylemek en doğrusu olurmuş ama şimdi yapacak bisey yok umarım çalışanlardan kimse azar yemez ya da oraya arkanızdan kimse oturmamistir bi de hastalığın son günü aslında çok gelmemesi lazım neden o kadar çok gelmiş ilk günü mü demek istediniz
Teşekkürlerİstemeden yapmışsınız. Üzmeyin daha fazla kendinizi.
Yaşınız 31mis. O yüzden menstrual kap önereyim size. Ben kullanmaya başlayalı bir seneye yaklaştı, ne pedim kaydı sızdırdı derdi,ne pişik, ne doğaya zarar verme üzüntüsü,ne denize nasıl gireceğim derdi ,ne toksik şok korkusuYok yok son gün. O yüzden sanırım kalkıp kontrol etmeyi ihmal ettim. Ped kayıp sızıntı yapmış.
Tavsiye için çok teşekkür ederim. Menstrual kabı duymuştum ama hiç araştırmadım. Araştıracağım.Yaşınız 31mis. O yüzden menstrual kap önereyim size. Ben kullanmaya başlayalı bir seneye yaklaştı, ne pedim kaydı sızdırdı derdi,ne pişik, ne doğaya zarar verme üzüntüsü,ne denize nasıl gireceğim derdi ,ne toksik şok korkusu
Takıyorsun, 12 saat sonra bosaltiyorsun:)
Belki de konu açmanız menstrual kap ile tanışmaniza vesile olur,bir daha böyle seyler hiç yasamazsiniz
Çevreye zarar vermediği için bende kullanmak istiyorum ama boşalttıktan sonra onu dezenfekte etmek için epey bir takıntı yaparım diye hiç denemedimYaşınız 31mis. O yüzden menstrual kap önereyim size. Ben kullanmaya başlayalı bir seneye yaklaştı, ne pedim kaydı sızdırdı derdi,ne pişik, ne doğaya zarar verme üzüntüsü,ne denize nasıl gireceğim derdi ,ne toksik şok korkusu
Takıyorsun, 12 saat sonra bosaltiyorsun:)
Belki de konu açmanız menstrual kap ile tanışmaniza vesile olur,bir daha böyle seyler hiç yasamazsiniz
Çalıştıgım yer için garanti bankasına hesap açtırmaya gittik o dönemde koltuk döşemesi yeşil. Bi kalktım koltuk kan içinde hemde öyle 2 damla falanda değil. Çok utanmıştım ama o an bişey yapamamıştım. Bende çıkıp uzaklaştım.Çok üzücü. Ama daha uzucusu benim başıma gelmişti. Reglken otel odasında yatağa bulastirmistim .
Ve odada hiçbir temizlik malzemesi yoktu. Sıvı sabun ve şal ile temizlemeye çalışmıştım, daha beter olmuştu.
Ve yanımda sevgilim vardı - aslında ben bir kenara çökmüş 'lanet olsun' derken o temizlemeye çalışıyordu. Belki kırmızısı geçmişti ama şalımın tüm yeşili bulasmisti
Hayatımın en iğrenç anlarından biri olabilir, bak yine hatırladım:) ama unutmak istemezdim. Üstünden zaman geçince güzel bir anı olduğunu farkettim
Aynısı benimde başıma geldi sorryÇok üzücü. Ama daha uzucusu benim başıma gelmişti. Reglken otel odasında yatağa bulastirmistim .
Çok teşekkür ederimhepımızın basına gelebılır, uzulmeyın gecmıs olsun
Dezenfekte etmiyorsun ki, klozete boşaltıp suyla çalkaliyorsun iyice. Zaten medikal silikondan yapiliyo, öyle çok mikrop tutacak bir şeyi yok. Yeni adet dönemin başladığında da bu işler için kullandigin bir cezvede kaynatiyorsun fokur fokur, sonra banyoya gidip temizledigin elinle takıyorsun.Çevreye zarar vermediği için bende kullanmak istiyorum ama boşalttıktan sonra onu dezenfekte etmek için epey bir takıntı yaparım diye hiç denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?