Merhaba arkadaşlar

dilek_6155

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2025
4
0
1
21
16+6 da cinsiyet öğrenmek için doktoruma gittim cinsiyeti biliyor musun dedi öğrenmek için gelmiştim dedim baktı direk kız dedi yanılma ihtimali oluyor mu diye sorduğum da bişey demedi bende kız hissediyordum ama emin olmak istiyor insan sizce yanılma payı olurmu kavun ve başka meyveler asermistim tatlı çok çekiyordu canım

16+6 da cinsiyet öğrenmek için doktoruma gittim cinsiyeti biliyor musun dedi öğrenmek için gelmiştim dedim baktı direk kız dedi yanılma ihtimali oluyor mu diye sorduğum da bişey demedi bende kız hissediyordum ama emin olmak istiyor insan sizce yanılma payı olurmu kavun ve başka meyveler asermistim tatlı çok çekiyordu canım
Aşkım o teori herkes de işe yaramıyor ye tatlıyı doğur hakkı yı ye eşkiyi doğur Ayşe yi
Sende kız hissediyorsan kesin kızdır o zaman saten kız çocuğu kendini saklar göstermez miş benim kızım Kendini 4 ay göstermedi
Sağlıcakla ak bebeğini kucağına canım benim

16. Haftadan sonra belli olur demisti bana da doktor, emin olmasa kiz gibi duruyo falan derdi kesin demezdi bence

Back
X