Merhaba arkadaşlar

NurcanZ

Konu annemse yatsın tüm sekizler yana.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
159
29
38
Hattım başkasının üzerine kayıtlı kendi üzerime almak için kayıtlı olan kişinin kimlik fotokopisini isterler mi ya da sadece benimkini mi isterler? Bir de kendi üzerime alınca hattı direk kullanabilir miyim yoksa belli bir açılma süresi var mı? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim☺

Bence hat kimin üzerineyse onun da başvuruda bulunması lazım.Kendi başımıza bir kimlik fotokopisiyle gidip bu hattı üzerime geçirmek istiyorum diyemeyiz diye düşünüyorum.Benim hattım yıllardır babamın üzerinedir hiç değiştirmeyi düşünmedim ama değiştirmek o kadar da kolay değildir zannediyorum.Hattını uzun yıllardır kullanmıyorsan yeni hat alman yararına olacaktır yok uzun yıllardır kullanan biriysen hattın sahibiyle ilgili yere başvurman gerekir diye düşünmekteyim.

kimin üzerineyse onun gitmesi lazım...
benimde annemin üzerineydi alamadım..
sonra annemle gittik...

Kimliği gerekiyor. Hattı üzerinize alınca beklemenize gerek yok, kullanabilirsiniz.

Hattım başkasının üzerine kayıtlı kendi üzerime almak için kayıtlı olan kişinin kimlik fotokopisini isterler mi ya da sadece benimkini mi isterler? Bir de kendi üzerime alınca hattı direk kullanabilir miyim yoksa belli bir açılma süresi var mı? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim☺
cnm hat kimin üzerineyse onun imzası lazım bi kere. hangi operatöre bağlıysan telden ara gereken bilgiyi verirler.

kimlik imza 60 tl devir ücreti ve 2 ay süresi var

Back
X